Mentor Proje Yönetimi

  • Danışmanlık
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Mentor Proje Yönetimi; kurucularının ve danışmanlarının bilgi teknolojileri, inşaat, gayrimenkul, yeni ürün geliştirme, üretim, otomotiv, kamu hizmetleri sektörlerinde edinilmiş bilgi, beceri ve deneyimleri birleştirerek 2003 yılında kurulmuştur.

PMI® tarafından “Registered Global Education Provider” ünvanı ile akredite edilmiş olan Mentor Proje Yönetimi uzun yıllara dayanan akademik birikime ve uygulama deneyimine sahip, profesyonel sertifikalı (PMP® - Project Management Professional) danışman ve eğitmenleri ile hizmet vermektedir.

Mentor Proje Yönetimi, 2003 yılında başlattığı Proje Yönetimi seminer ve sertifika programlarını, kurumlara özel veya bireysel katılımlara açık olarak gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda bugüne kadar 23.000 adamgün büyüklüğünde eğitimler vermiştir.

Firmamız, 2006 yılında ABD Carnegie Mellon Universitesi Software Engineering Institute (SEI®) tarafından, ülkemizin de içinde yer aldığı coğrafyada, ilk ve tek official partner ünvanı alarak, CMMI® konusunda resmi eğitim, danışmanlık ve denetleme hizmetleri vermeye başlamıştır.



Mentor, ülkemizin önde gelen kurumlarıyla partnerlik yapmaktadır;

•TÜSSİDE (Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü) : İşbirliği çerçevesinde, TÜBİTAK bilim adamları ile TÜBİTAK tarafından desteklenen Ar-Ge projelerinin yürütücüsü olan öğretim üyelerine Proje Yönetimi eğitimleri verilmektedir. Bu kapsamda son üç senede Proje Yönetimi Sertifika Programı verilmiştir.
•Kavrakoğlu Management Institute : İşbirliği çerçevesinde, kapsam ve yöntem olarak dünyadaki ilk web tabanlı Proje Yönetimi sertifika programı Projelearning gerçekleştirilmektedir (www.projelearning.com). Projelearning İngilizce olarak 2006 başından itibaren Hong Kong Teknik Üniversitesi işbirliği ile Hong Kong’da da hizmete sunulmuştur.
•Kadir Has Üniversitesi: İşbirliği çerçevesinde açık katılımlı sertifika eğitimi programları düzenlenmektedir.
•Aryana Project Management Institute, Iran : İşbirliği çerçevesinde açık katılımlı sertifika eğitimi programları düzenlenmektedir.
•Etkin Bilgi Yönetimi, Bursa : İşbirliğimiz çerçevesinde Bursa bölgesinde, proje yönetimi eğitim ve danışmanlık hizmetleri verilmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 449 16 33
Faks 0216 449 28 48
Email mentor@mentor.com.tr
Resmi Web Sitesi www.mentor.com.tr
Adres (MERKEZ)KÖRDERE SOK. ÇAVDAR APT. NO:6/3 KIZILTOPRAK
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri