Yıldızpen Pvc Pen Ve Kapı Sistemleri

  • Alüminyum ve Pvc Pen
  • İZMİR

Hakkımızda

1997 Yılında İzmir Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde 11.000 m² kurulmuştur.Şirket merkezimiz fabrika bünyesinde bulunmaktadır.

Son derece hızlı gelişen pazar payımızın ihracatlarına daha sağlıklı cevap verebilmek için İstanbul, Ankara, Trabzon, Zonguldak Bölge Müdürlükleri ile hizmet ağını kısa sürede yaygınlaştırmış olup bu gün Türkiye genelinde üretici bayi satıcı bayi olarak 800 adet bayimiz mevcuttur.

Yurtdışında Romanya, Bulgaristan, Almanya, Fransa, Kırgızistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan, İran, Irak, Cezayir gibi ülkelerde gerekli profil, pencere doğrama sevkiyatı yapılmakta olup, satış öncesi ve sonrası müşteri memnuniyetini birinci sırada hedeflenmektedir.

Yılda 15.000 Ton üretimi ile yıldızpen şu anda sektördeki firmalar arasında ön sıralarda yer almakta olup, kapasitesini ve kalitesini daima yükseltici hedefleriyle ve ileri teknoloji aletleriyle çalışmaktadır.

Yurtiçinde ve yurtdışında büyük Toplu Konut Projelerinin PVC Kapı ve Pencere Sistemlerinde kalitesiyle ve cazip fiyat ve seçenekleriyle ilk tercih edilen firmalar arasında yer almaktadır.

; PVC Pencere Sistemlerinin Laminasyon Serileri; fonksiyonelliği, uzun ömürlülüğü ve kalitesi ile bir bütünlüğü sağlamıştır. Lamine kaplama sistemi ile farklı renklerde kullanıma sunulmaktadır. Ahşap görünümlü isteğe cevap veren, değişik renk ve desenlerde lamine folyoları ile profil yüzeylerinde arzu edilen estetik anlayış sağlanır.

KALİTE FELSEFEMİZ
Müşterilerin Değişen ve Gelişen, İhtiyaç ve Beklentilerini; Bilimsel Ortamda Çalışanların Aktif Katılımıyla, Kaliteyi Doğal Bir Yaşam Biçimi Haline Getirebilmeyi Amaçlar.

Son Teknolojinin Getirdiği Yenilikleri Takip Ederek, Kalite Sistemini Sürekli İyileştirmeyi, Kalitenin Sürekliliğini Sağlamayı ve Konusunda Liderliği Kabul Eder.

Yüksek Teknolojiyi Kullanarak, Ürün Maliyetlerini Azaltıcı ve Pazar Payını Arttırıcı Çalışmalar Yapar.

; Atıkları Geri Dönüşüm Yaptırarak; Çevre Kirliliğini Önlemeyi, Hayır Kurumlarına Yardım Etmeyi; Dolayısıyla Tüm İnsanlara Saygı Göstermeyi Görev Bilir.

Sürekli Gelişim için Personele; Sürekli Eğitim ve Motivasyonun Sağlandığı Çağdaş Bir Çalışma Ortamı Hazırlar.

MİSYONUMUZ
Kaliteden ödün vermeden müşterimizin değişen ve gelişen ihtiyaç ve beklentilerini bilimsel ortamda, çalışanların aktif katılımı ile karşılayarak müşteri memnuniyeti sağlamak.

Sürekli gelişen teknolojiyi yakın takibe alıp teknolojimizi ve kalitemizi zirvede tutarak müşterimizi hep ileride olmasını sağlamak.

Çevreyi, insan ve geleceğimizi düşünerek çevre kirliliğini önleyici tedbirler almak ve en iyi şekilde uygulamak misyonumuzun temellerini oluşturmaktadır.

Misyonumuzu gerçekleştirirken çalışanlarımızı en üst düzeyde bilgilendirerek bir bütün halde gelişip hem müşteri memnuniyetini hem de kalitenin sürekliliğini ön plana çıkarmaktayız.

VİZYONUMUZ
İlke olarak kabul ettiğimiz misyonumuzdan ödün vermeden daha ileriye gitmek, Kalitemizi tüm dünyaya göstermek için daima gelişmek. Değişen dünyada teknolojiyi takip etmek değil; takip edilen olmaktır.



İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 232 832 55 55 - 832 47 80
Faks 0 232 832 30 04
Email info@yildizpen.com
Resmi Web Sitesi www.yildizpen.com/tr
Adres A.O.S.B 10039 Sokak. No:18 Çiğli/İZMİR
BÜRO :
Bölge trafik yanı Menemen

İSTANBUL İRT :
25. ada no: 102/108 istoç - bağcılar

Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri