Punar Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • SİVAS

Hakkımızda

1996 yılında üretime başlayan Punar Mobilya klasik anlayıştan uzak size özel her türlü ev ve ofis mobilyaları ile modüler sistemde mutfak, banyo dolabı, yatak odası, genç odası, villa, ofis, cafe, restaurant; her türlü kapı çeşitleri amerikan panel, çam , mobilya, çelik kapı, pen kapı ve pencereler üretimi yüksek kalitede ve çağdaş sistemlere uygun bir şekilde üretilmektedir.


Punar Mobilya, mobilya ile ilgili her türlü malzemeyi kullanabilecek teknik alt yapıya sahiptir. Bir başka deyişle her türlü malzeme ham olarak girip, Punar Mobilya' da işlenip mamul hale dönüştürülmektedir.


Punar Mobilya bir çok projeye imza atmış ve bu alanda güvenilen bir firma olduğunu kanıtlamıştır. Eğitim yapıları, iş merkezleri, konferans salonları, sağlık yapıları, mağazalar gibi özel uzmanlık gerektiren büyük kapsamlı projelerin komple dekorasyon ve tefriş işlerini de başarı ile yapmıştır ve yapmaya devam etmektedir.


Punar Mobilya üretim kapasitesini sürekli olarak gelişen teknolojiye paralel olarak yenilemekte ve geliştirmektedir.


Tüm üretim malzemeleri özenle seçilmekte, insan sağlığı ve çevreye uygun olmayan hiçbir malzeme kullanılmamaktadır. Her konuda olduğu gibi bu konuda da Avrupa normlarına uyulmakta, kanserojen etkisi bulunmayan ve insan sağlığına zararlı madde içermeyen yüksek kaliteli malzemelerle çalışan bir firmadır.


Punar Mobilya'nın en önemli farkı, fiyat seçeneği, kalitesi ve tasarım zenginliğidir. Standart ürünler dışında size özel tasarımlarla zamanında iş teslimi yapılmaktadır. Size özel dizaynı yapan firmamız öncelikle kaliteyi göz önünde bulundurarak, günümüzün çağdaş çizgisini yakalamıştır. İsteğe göre tasarım yapan Punar Mobilya en iyi ahşap ve mobilya malzemelerini sunmuş olduğu portresiyle en küçük detaylara kadar inerek, üretim aşamasından teslimata kadar profesyonel bir hizmet sunmaktadır. İhtiyacınız olan en küçük mobilya dahil olmak üzere istediğiniz ürünü sizinle beraber tasarlayarak hayallerinizi gerçekleştiriyoruz.

* HİZMETLERİMİZ ;

- GENÇ ODASI

- ÇOCUK ODASI

- YATAK ODASI

- YEMEK ODASI

- MUTFAK DOLABI

- VESTİYER

- BANYO DOLABI

- AHŞAP KAPI

- PANEL KAPI

- LAMİNANT KAPI

- ÇELİK KAPI

- MERMER & MERMERİT

- İNŞAAT MALZEMELER

- KAMELYALAR

- KÜÇÜK EVLER


İletişim

Yetkili Rüştü PUNAR
GSM 0536 782 60 12
Telefon 0346 715 36 86 - 0346 715 34 99
Faks 0346 715 36 86
Email punarmobilya@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.punarmobilya.com
Adres Atatürk Caddesi Halk Bankası Karşısı Terminal Yanı
Şehir SİVAS

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri