Ada Su Arıtım Teknolojisi İnşaat Mühendislik Turizm Taahhüt San.tic.ltd.şti

  • Su Arıtma Ve Sulama Sistemleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Şirketimiz Su Arıtma, Atıksu Arıtma ve Geri Kazanım Sistemleri konusunda tecrübeli mühendis kadrosuyla hedefini önce doğayı koruma, sonra yüksek kalite anlayışı olarak belirlemiştir.

Kuruluşundan bu yana müşteri ihtiyaç ve beklentilerine odaklı çalışıp doğanın dengesini bozmadan, teknolojik yöntemler kullanarak en uygun ve en kaliteli su ve atıksu arıtma sistemlerini kurmaya devam etmektedir.

Su Arıtma, Atıksu Arıtma ve Geri Kazanım Sistemleri için Danışmanlık, Tasarım, Mühendislik, İnşaat, Üretim, İşletmeye Alma, İşletme Yönetimi, Satış Sonrası ile hizmet vermektedir.

İleri Arıtım (Geri Kazanım) Sistemleri ile suları yeniden kazandırarak yeni teknolojileri kullanmaya devam eden şirketimiz yenilikleriyle ve tecrübeleriyle başarısını kısa sürede göstermiştir.

Çevre koruma ve yenilenebilir enerji konularında; müşteri, çalışan, paydaş ve işbirliği yaptığı diğer tüm kuruluşların memnuniyetini hedefleyen, gelişime açık dinamik mühendis kadrosuyla, son teknolojiyi takip ederek, müşteri beklentilerinin üzerinde, modern, ekonomik ve kaliteli hizmetler sunan sektöründe lider bir dünya şirketi olmaktır.


Deneyimli, yenilik ve gelişmelere açık dinamik mühendis kadrosuyla çevre koruma ve yenilenebilir enerji konularında son teknolojiyi takip ederek, çevreye ve topluma saygılı bir şekilde müşteri beklentilerinin üzerinde kaliteli hizmet sunmak ve sürekliliğini sağlamaktır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 456 83 20
Faks 0216 456 83 24
Email özden@adasu.com.tr
Resmi Web Sitesi www.adasu.com.tr
Adres Yeni Çamlıca Mah. Baraj Yolu Cad. Palandöken Sitesi A2 Blok No:9 D:6 Ataşehir >>>>
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri