Sardoğan Endüstri Ve Ticaret

  • Demir Çelik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Sardoğan Endüstri ve Ticaret üretim faaliyetlerine 1979 yılında başlamıştır. Firmamız çalışmalarını Pendik Kurtköy Sanayi Bölgesinde 21.000 m² arazi üzerinde 10.000 m²'lik kapalı alanda imalat ve idari ofisleriyle sürdürmektedir.

Sanayi üretimi ağırlıklı devam eden tesislerimizin kapasitesi aralıksız süren
tevsi, kalite geliştirme ve modernizasyon yatırımları ile yılda 6000 ton boru ekleme parçaları üretimine ulaşmıştır.

Firmamızın modern tesislerinde kesme hatları, dirsek bükme makineleri, uç kesme kaynak ağzı, yüzey boyama üniteleri, muhtelif kalite kontrol birimleri ve ekipleriyle 1/2" den 16" e kadar dikişli, dikişsiz, SCH 40, SCH 80 normlarında TSE'li dirsek, redüksiyon, tee, kep eklenti parçaları üretmektedir.

Türkiye'de ilk defa 12'' e kadar dirseği yurtiçi imkanlarıyla kaynaksız olarak Sardoğan üretmiştir.

Faaliyet alanlarını ve ürün yelpazesini geliştirmeyi amaç edinen firmamız alüminyum profil alanındaki tecrübesini aralıksız devam eden Ar-Ge çalışmalarıyla Alüminyum Radyatör üretimine taşımayı başarmıştır. SAR-RAD ismini verdiğimiz radyöterlerimizle yüksek kaliteyi düşük maaliyetle kullanıcıya sunmaktayız.

Bunlara ek olarak, Türkiye hayvancılığının modernizasyonuna, Ürün Geliştirme Programımız çerçevesinde ürettiğimiz Otomatik Hayvan Suluğu ile destek vermekteyiz.

Firmamız bütün bu çalışmalarını SAR GROUP logosu altında toplayarak iç ve dış piyasadaki müşterilerimize kurumsal hizmetini "Yüksek kaliteyi uygun fiyata, zamanında teslim" prensibiyle devam ettirmektedir.

İletişim

Yetkili Zeki SARDOĞAN
GSM
Telefon 0216 378 47 40
Faks 0216 378 47 45
Email Sardogan@Sardoðan.com.tr
Resmi Web Sitesi www.Sardoðan.com.tr
Adres KURTKÖY SAN.BÖL ÇETİN SOK. NO9PK:27 PENDİK
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri