İş Portföy Yönetimi

  • Danışmanlık
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Bir ülke ekonomisinin gelişmesi için o ülkede yaşayan hane halkının tasarruf alışkanlıkları ve tasarruflarının büyüklüğü çok büyük önem taşımaktadır. Tasarrufları verimli kaynaklarda biriktirmek ve çoğaltmak, ilk olarak o ülkede yaşayan insanların varlıklarını daha sonra da ülke ekonomisini büyütmek anlamına gelmektedir. Bu sebeple, ülkemizde hane halkının yatırım kültürünün değişmesi gerekmektedir. Bu değişim süreci ne kadar kısa olursa gelecek nesillere o kadar fazla miktarda sermaye birikimi kalacak, ülkemiz daha hızlı zenginleşecektir. Bu bilinç ile İş Portföy Yönetimi, Türkiye’de sermaye piyasalarının gelişmesinde ve portföy yönetimi hizmetinin yaygınlaşmasında önemli görevler üstlenmiştir. Şirketimiz, sermaye piyasalarındaki deneyimi ve güvenilir yapısı ile ekonomik dinamikleri belirleme yolunda portföy yönetimi sektöründe fark yaratan özelliklerini artırmaktadır.

Kurumsal kültürü gereği etik ilkelere son derece önem veren Şirketimiz, başarısı ve değerlerini ortağı gördüğü kurumsal müşterileriyle paylaşmaktadır. Finansal piyasalarda tecrübeli ve profesyonel kadromuz, uluslararası standartlara uygun risk yönetimi sürecimiz ve etkin araştırma alt yapımız ile tüm müşterilerimize katma değeri yüksek hizmet sunmaktadır. Finansal ürünlerin çeşitlenmesi ile Türk sermaye piyasalarının gelişeceğine ve yatırımcıların profesyonel portföy yönetimi hizmetine olan talebinin artacağına inanmaktayız. Bu süreçte kurumsal nitelikli fonların portföylerini yönetirken üstlendiği sorumlulukla İş Portföy Yönetimi, büyümekte olan portföy yönetimi sektöründe öncü ve lider konumunu ileriye taşıyacaktır.

İş Portföy Yönetimi 2007 yılının başında Avrupa Yatırım Fonu ve Portföy Yönetimi Birliği’ne (EFAMA) kurumsal üye olmuştur. EFAMA’ya kurumsal üye olarak katılan ilk Türk portföy yönetimi şirketi unvanını kazanan Şirketimiz, Avrupa Birliği üye ülkelerinin önde gelen 45 portföy yönetimi şirketi arasında yer alarak, dünya standartlarında bir fon yönetimi vizyonuna sahip olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. İş Portföy Yönetimi, global bakış açısı ile Türkiye riskinin yönetiminde, yerli ve yabancı yatırımcıların tek tercih olmayı kendine misyon edinmiştir.

İletişim

Yetkili
GSM 0 212 325 16 45
Telefon 0 212 386 29 50
Faks
Email info@isportfoy.com.tr
Resmi Web Sitesi www.isportfoy.com.tr
Adres İş Kuleleri Kule 2 Kat 3
34330 4.Levent
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri