Özbay Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ANKARA

Hakkımızda

11 yıllık süreç içerisinde Özbay Mobilya kurumsallaşma ve mağazalaşma çalışmalarını tamamlamış, Ankara'da 10 mağaza ile kendi sektörü içerisinde en büyüklerden bir tanesi olmayı başarmıştır.

Özbay Mobilya tüketiciye sağlam, kaliteli, çağdaş ve modern ürünleri en ekonomik koşullarda ve en uygun ödeme fırsatlarıyla buluşturmayı kendisine amaç edinmiştir. Sloganımızdan da anlaşılacağı üzere tüketiciye ekonomik ürünlerin, beklentilerin üzerinde bir kalite anlayışıyla sunulması Özbay Mobilya'nın rakiplerinden ayrıldığı en önemli noktadır.

Yatak odası, Yemek odası, Koltuk takımları, Aksesuarlar, Halı ve bunların hepsini bir arada bulabileceğiniz özel Düğün gruplarından oluşan onlarca ürün çeşidi bulunan Özbay Mobilya tüketicinin bütün ihtiyaçlarını bir arada bulabilecekleri bir konsept oluşturmuştur.

Mobilya sektörünün en büyük handikaplarından biri olan teslimat uygulamalarında da müşteri odaklı çalışan Özbay Mobilya 3 günde sorunsuz ve eksiksiz teslimat garantisi vermektedir.

Özbay Mobilya ailesi olarak hepinizi kalitenin fazlası fiyatın yarısı anlayışımızı Siteler Plaza - Elvankent - Etlik - Keçiören - Sincan - Etimesgut - Yenimahalle - İstanbul Yolu - Karacakaya ve Ümitköy Mağazalarımızda buluşturmak dileğiyle...

* HİZMETLERİMİZ ;

- DÜĞÜN GRUPLARI

- KOLTUK TAKIMLARI

- YEMEK ODASI TAKIMLARI

- YATAK ODASI TAKIMLARI

- ÇOCUK VE GENÇ ODALARI

- YATAK VE BAZALAR

- AKSESUARLAR

- BEBEK ODALARI

- BAŞLIKLAR

- MAXİ TAKIMLAR

- KANEPELER




İletişim

Yetkili Timuçin ÇETİN
GSM 0532 471 00 15
Telefon 0312 348 33 55
Faks
Email timucincetin@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.ozbaymobilya.com
Adres İstanbul Yolu Üzeri 7. Km Gimot Kavşağı İmaj Center Macunköy Yenimahalle
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri