Konaklı Yılmaz Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ANTALYA

Hakkımızda

KONAKLI YILMAZ MOBİLYA®
Mobilya sektöründe, Alanya’nın önde gelen, güçlü, popüler ve lider kuruluşu Konaklı YILMAZ MOBİLYA sizleri bekliyor.


Konaklı yılmaz mobilya 2 adet mağazası ile 6.000 m2 (altı bin metrekare) kapalı alanda yüzlerce model ürünü bir arada bulabileceğiniz bir alışveriş merkezidir. Tek bir markaya bağımlılık yerine, birçok markanın en iyi ürünlerini sergileyen firmamız “ herkese ve her keseye uygun mobilya” ideali ile kurulduğu günden beri hizmet vermektedir. Aynı zamanda LADİN® ANTALYA BÖLGE BAYİSİDİR.


Salon takımlarında yurtdışında da satılan SALONİ® WANESSA® LEMALUX® SEYRAN® TWİNS ® ... Gibi markaların Alanya bayisidir. Yatak odalarında ve yemek odalarında (MODÜLER ve DEMONTE MOBİLYA) yine alanında lider olan DİFANNİ® FAMİLY® WELTEW® MUZAFFER® …ÖZNİL® Gibi birçok markanın buluştuğu bir merkezdir.


Yeni açılan uyku merkezimizde Türkiye’nin uzman yatak üreticisi İŞBİR yatağın VİSCOELASTİK malzemeden üretilmiş vücut ısısına duyarlı, hava geçirgenliği yüksek, terletmeyen, anti bakteriyel, vücut şeklini alabilen, 2 yıldan 15 yıla kadar garantili modelleri olan VİSCOSTAR yataklarını bulabilirisiniz Ki bu yataklar Avrupalılarında en çok tercih ettiği yaysız tıbbi yataklardır.

Genç odaları içinde yine alanında lider MELTEM ® EFOR® GENÇPARK... Markalarının Alanya bayisiyiz.


Müşteri memnuniyetini oluşturmanın ilk yolu; kaliteli ürün satmaktır ilkesinden hareketle alanında lider olan firmaların en seçkin ürünlerini mağazamızda daima bulundururuz.
Konaklı yılmaz mobilya kurulduğu günden beri sadece mobilya işiyle uğraşmış ve müşterilerinin teveccühü ile büyümüş bir kuruluştur ebetteki bu teveccühte müşteri memnuniyeti en büyük etkendir.


Mobilya almak için tercih ettiğiniz firmaların profesyonel olup olmadığını gözetmeniz önemlidir; zira amatör firmalar, sizi zor durumda bırakabilir. Seçtiğiniz firma En iyi fiyat, en iyi servis ve en iyi satış sonrası hizmeti sağlayabilmelidir. O halde yapılacak küçük bir ön araştırma dahi, doğru isimlere ulaşmanıza yardımcı olacaktır.


Büyük bir mağazaya sahip olmanın en büyük avantajı aynı anda birçok farklı ürünü sergileyebilmektir. Bizi tercih eden müşterilerimiz neredeyse hiç katalog kullanmadan ürünleri bire bir inceleyerek görerek ve kıyaslayarak seçebilirler. Ayrıca Avrupalı müşterilerimize bire bir hizmet verebilmek için satış temsilcilerimiz farklı dillerde (İngilizce Almanca ve Rusça) donanımlıdırlar. Ayrıca Satış sonrası hizmetlerimiz, profesyonel teknik elemanlarımızca geçekleştirilir. Ücretsiz montaj ve eve teslim, firmamızın sağladığı diğer avantajlardır.

Mobilya sektörü ekip çalışması gerektirir. Konaklı yılmaz mobilya idari bölüm satış bölümü ve teknik tim yapılanması ile hizmet vermektedir.


Mobilyacınızı seçerken işinin ne kadar ehli olduğunu da değerlendirin. Çünkü elması elmas yapan ustasının elleridir. İşlenmemiş bir elmas değersiz bir taştır.


* HİZMETLERİMİZ ;

* EV MOBİLYA İMALAT VE SATIŞ HİZMETLERİ

- YATAK ODALARI

- YEMEK ODALARI

- OTURMA GRUPLARI

- TV ÜNİTELERİ

- DOLAPLAR

- VESTİYERLER

- BEBEK ODALARI

- GENÇ ODALARI


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0242 565 32 10
Faks
Email info@konakliyilmazmobilya.com
Resmi Web Sitesi www.konakliyilmazmobilya.com
Adres Güzelbağ Yol Kavşağı, 30m Yol Üzeri Merkez Mahallesi Konaklı
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri