Hamza Otocam

  • Otomotiv ve Yan Sanayi
  • ANKARA

Hakkımızda

20 yıllık iş tecrübemiz ve kaliteli ürünlerimizle oto cam sektöründe hizmet vermekteyiz.
Şimde de DORAGLASS OTO CAMLARI Ankara Gölbaşı bayiliği ile artık çok daha güçlüyüz.
Anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketlerinin araçlarının oto camlarını ücretsiz değiştiriyoruz.

Kazasız Günler...

* HİZMETLERİMİZ ;

DORAGLASS Oto Camları
Dora Otomotiv Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1983 yılında %100 yerli sermaye ile Ankara'da kurulmuştur. Doracam 21.000 m2 kapalı alana sahip modern ve çevre dostu tesislerinde her marka ve cins araç için oto camı üretmektedir.
OEM olarak anılan "Orjinal Parça Üreticisi" olan Doracam, GLASS-EX ve DORAGLASS markalı ürünlerini 50 ülkeye ihraç etmektedir.
Kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı üretim anlayışımızın sonucu olarak yeryüzünde ki milyonlarca araçta ürünlerimizi görmekten büyük gurur duyuyoruz.

OTO CAM

Lamine Cam
İki cam katmanı arasında, plastik bir ara tabaka montajı ile sağlanan emniyet camıdır.
Emniyet ve Güvenlik Nasıl Sağlanır?
Lamine cam kırılma ve çatlamaya katmanlar arası yapışma ve tutunmanın verdiği esneme özelliği ile olası bir kaza durumunda camın parçalanmasını önleyerek araçta emniyetinizi sağlayan en önemli rolü üstlenmektedir. Tüm standart sürücü ve yolcunun kafa darbelerinin sönümlendirilmesi, dışarı fırlamalarının önlenmesi ve dış ortamdan yabancı bir cismin araç içine girmesini engellenmesi üzerine kurulmuştur.
Temperli Cam
Camın yumuşama sıcaklığı olan 650 dereceye kadar ısıtılıp gerekirse bombelenip aniden soğutulmasıyla elde edilen ısıl işleme temperleme, ürüne ise Temperli cam denir. Temperleme sonrası cam, önceki ham haline mukayesen yaklaşık 5 kat daha mukavemet kazanır. Kırılma, esneme ve ısıl değişimlere karşı direnç kazanan bu cam, kırıldığı takdirde çok küçük taneciklere parçalanarak kırılır. Parçaların küçüklüğü ve mukavemet, güvenlik regulasyonlarına uygundur.






İletişim

Yetkili Hamza TOKAT
GSM 0532 718 46 06
Telefon 0312 484 44 30
Faks 0312 484 80 84
Email hamzaotocam@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.hamzaotocam.com
Adres Sanayi Sitesi 5.Blok No:3
Gölbaşı
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri