Wellnessclub

  • Spor Tesisleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1998 yılında kurulmuş olan Jimsa Sport House, 2005 Kasım ayında yenilenerek Wellness Club adını almış ve hizmet kalitesini arttırarak Ataşehir sakinlerinin ilk tercihi olmayı başarmıştır.



Wellness Club sizin kaliteli spor yapmanız ve rahatlamanız için birçok olanağı bir arada sunar. Wellness Club’ta koşu bandı, bisiklet, ergometre, eliptic trainer, stepper gibi cardio aletlerinin bulunduğu cardio alanından, circuit training (aletli çalışma) alanı, ileri seviye egzersiz alanı, grup egzersizleri bölümü (yoga, pilates, tae bo, gymball, Latin aerobic vb.), peak pilates özel ders alanı, çocuk kulübü, masaj ünitesi, buhar odası, sauna, solaryum, açık, kapalı otopark ve sağlıklı besinler tüketebileceğiniz vitamin bara kadar ihtiyaç duyabileceğiniz tüm olanaklar hepsi bir arada bulunmaktadır..



Akademisyen ve konusunda uzman eğitmenler eşliğinde sağlık ve form kazanmak, eğlenceli vakit geçirmek için tüm sporseverleri spor merkezimize bekliyoruz. Her geçen gün artan kalite anlayışımızla hizmetinizdeyiz..

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 456 98 11 - 12
Faks 0216 456 98 11 - 12
Email info@wellnessports.com
Resmi Web Sitesi www.wellnessports.com
Adres Mozaik Çarşısı Kat:1 No:14 Ataşehir
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri