Destek Eğitim Hiz.

  • Danışmanlık
  • İSTANBUL

Hakkımızda

EĞİTİM SANS İŞİ DEĞİLDİR
DESTEK Eğitim ve Danışmanlık olarak 2003´ten bugüne eğitim öğretimde kendini kanıtlamış, sayısı hızla artan ve tümü nitelikli eğitmen kadromuzla özel ders alanında sizlere hizmet sunuyoruz. Ekibimizdeki öğretmenlerimiz, psikolog ve danışmanlarımızla öncelikli amacımız, kişiye özel metotlarla hedeflerinizi gerçekleştirmenize destek olmak.


--------------------------------------------------------------------------------
ÖZEL DERS TEK İŞİMİZ
"Acaba Hangi Öğretmen?" sorununu sizler için çözme ve size en uygun öğretmeni sağlama ilkesiyle yola çıktık. Kariyerinizin herhangi bir kademesinde, karşınıza çıkabilecek her türlü eğitim açığını size özel çözümlerle ve programlarla gidermek öncelikli ilkemiz oldu.

İlköğretim ilk kademesinden üniversiteye kadar kariyerinizin her kademesinde ihtiyacınız olabilecek her derste, bireysel ihtiyaçlarınız doğrultusunda sadece size özel çözümler sunarak başarınızı zirveye taşımayı hedefliyoruz.

2003´TEN BUGÜNE
2003´ten bugüne her yaştan her sektörden kişiyle birçok farklı alanda çok sayıda çalışmamız oldu. Birlikte çalıştığımız herkes daha önce gerçekleştirmek istediği hedeflerine bizimle ulaştı. Onların başarıları ve teşekkürlerinin de haklı gururuyla, eğitim işinin şans işi olmadığının bilinciyle ve gerçek bir eğitimci duyarlılığıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Sunduğumuz hizmetler yabancı dil ve tüm okul derslerini kapsamakla birlikte özel ders veren öğretmenlerimizin tümü alanında uzman ve deneyimli özel öğretmenlerdir. Kendiniz ve çocuklarınız için tabii ki en iyi özel öğretmeni bulmak istersiniz. Biz, sizin aradığınız özelliklere uygun özel ders öğretmenini aynı hassasiyetle seçiyoruz.

Eğer çalışıyorsanız hangi sektörde olursanız olun yabancı dil bilmenin öneminin siz de farkındasınızdır. Belki de bugüne kadar çeşitli kurslara katıldınız, birkaç kur ilerleyebildiniz ama hedeflediğiniz seviyeye gelemediniz. Öğrenmek istediğiniz ne olursa olsun, unutmayın ki bunu doğru ve güvenilir bir kaynaktan öğrenmek mutlak başarıyı yakalamak için en gerekli hamledir.

DESTEK Eğitim ailesi olarak, taşıdığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Alanında uzman eğitmen ve danışman kadromuzla, parlak bir gelecek ve kariyeriniz için HAZIRIZ...

Siz sadece yeri ve zamanı belirleyin, ihtiyacınıza en uygun öğretmeni belirlemeyi bize bırakın!

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0212 561 3395/0212 561 36 00
Faks 0216 362 7399
Email info@destekegitim.com
Resmi Web Sitesi www.destekegitim.com
Adres İstanbul Cad. Hafız Çıkmaz Sk. No:8/2 Bakırköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri