Madeks Madencilik

  • Maden Mermer Granit
  • KOCAELİ

Hakkımızda

Yarım yüzyılı aşkın deneyimimizle Madeks Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak taş ocakçılığı faaliyetlerimizi 2006 yılından itibaren Gebze Taş Ocakları mevkiindeki maden ruhsatlı sahamızda sürdürmekteyiz. İşletmekte olduğumuz 1 adet plent tesisi, 1 adet kum yıkama tesisi ve Ekim 2006 da üretime başlayan 1000 Ton/saat kapasiteli entegre kırma eleme tesisiyle İstanbul Anadolu yakasında inşaat sektörüne hizmet vermekteyiz. Madeks Madencilik faaliyetlerini sürdürdüğü toplam 200 hektarlık alanın 60 dönümü ormandan istimlak edilmiş işletme alanı olarak, 50 dönümü stok alanı ve tesisler , 20 dönümünde de ofis, atölye işçi yatakhane ve yemekhaneleri ile diğer işletme merkezleri kurulmuştur.

Ödün vermediğimiz kalite politikamız İTÜ araştırması ile onaylanmıştır. Araştırma sonuçları için tıklayınız.

Stabilize plentmiks tesisimizin kapasitesi 300 ton/saat tir. Kum yıkama tesisimiz çift helezonlu çift yıkamalı olup kapasitesi 70 ton/saat tir.Madeks Madencilik mıcır ve taş tozu, yıkanmış kum, plent-mix, mekanik stabilizasyon malzemesi, dolgu taşı, duvar taşı, blok taşı ve diğer özel inşaat malzemelerini üretip sevk etme kapasitesine sahiptir. Bu üretim ve sevkiyatı, bünyesinde bulunan zengin ve modern makine parkı ve ekip çalışmasını ilke edinmiş deneyimli kadrosu ile gerçekleştiren MADEKS MADENCİLİK in amacı, inşaat sektörünün amaç ve isteklerine uygun ve kalitedeki malzemeyi üretmek ve yerine sevk etmektir.

* HİZMETLERİMİZ ;

* AGREGA

- Beton üretiminde kullanılan kum, çakıl, kırmataş gibi malzemelerin genel adı agregadır. Beton içinde hacimsel olarak %60-75 civarında yer işgal eden agrega önemli bir bileşendir. Agregalar tane boyutlarına göre ince (kum, kırma kum.. gibi) ve kaba (çakıl kırmataş… gibi) agregalar olarak ikiye ayrılır.




İletişim

Yetkili İrfan ÇELİKOĞLU
GSM
Telefon 0262 642 41 42 - 0262 641 87 93
Faks 0262 641 80 45
Email tozkanca@madeks.com.tr
Resmi Web Sitesi www.madeks.com.tr
Adres Sultanorhan Mah. Suçıkan Mevkii Taşocakları - GEBZE
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri