Egesan

  • Matbaa Baskı Ofset
  • İZMİR

Hakkımızda

EGESAN FORM VE EGEOFSET OLARAK ÇANKAYA VE MANİSA ŞUBELERİNDEDE HİZMET VERMEKTEYİZ.

Entegre çözüm merkezimiz...

Temelleri yaklasik 25 yil öncesine dayanan Egesanbasim matbaasi; kuruldugu yildan itibaren, müsterilerimizin ihtiyaçlarina hizli yanit verebilmek amaciyla, gelisen teknolojiyi yakindan takip ederek makine parkurunu genisletmis ve yeniliklere ayak uydurarak, kaliteli baski ürünlerini müsterilerinin begenisine sunmustur. Kalite ve hizmette sürekli olarak iyilesmeyi hedefleyen matbaamiz bu amaca yönelik olarak, geçmiste uzun yillar matbaa ve basim isleri yapmis deneyimli uzmanlari bünyesinde bulundurmaktadir. Saglam ve emin adimlarla sürekli yükselen bir basari ve büyüme grafigi yakalayan Egesanbasim, bu ivmesini kaybetmeyerek gelisimine devam etmeyi ve sizlerinde destegiyle kalici bir marka olmayi hedeflemektedir.
Bu baglamda kalite politikamizin ana hatlari;
• En üst düzeyde müsteri tatmininin saglanmasi,
• Ürün kalitesinin sürekli iyilestirilmesi ve gelistirilmesi,
• Kalite iyilestirme çalismalarinin sistematik ve planli bir sekilde herkesin katilimi ile iç ve dis
müsterilerimizin gerekliliklerinin karsilanmasina öncelik verilerek sürdürülmesi,
• Tüm çalisanlarimiz için sürekli egitim programlarinin düzenlenmesi,
• Tedarikçilerimizle ilgili gerekliliklerin sürekli olarak açik ve anlasilir sekilde iletilmesinin
saglanmasi, güvenli ve güvenilir iliskilerin devam ettirilmesi,
• Yaptigimiz her isin ilk seferinde ve sürekli olarak dogru yapilmasi, hatalarin sifira indirilmesi,
• Kalite iyilestirme çalismalarinda sürekliligin saglanmasidir.

Misyonumuz
Müsterilerimizin memnuniyeti için; en üst düzeyde uzmanlasmis, çagin gerektirdigi bilgi ve teknolojiyi kullanarak kaliteli hizmet vermektir.

Vizyonumuz
En ileri bilgi ve teknolojinin yeterli ve tatmin edici bir düzeyde mükemmel bir is ortami içinde müsteriye sunuldugu, yönetimiyle örnek bir model olusturan, ulusal düzeyde taninan ve tercih edilen, müsteri ve çalisan memnuniyetinin en üst düzeye ulastigi lider bir kurulus olmaktir.
Bizim için zaman herseydir: Amaç her isi önce övgüye deger bir kalite düzeyine eristirmek sonra mutlaka zamaninda bitirmektir. Egesanbasim daima bu yaklasimdan yola çikarak siparisleri aninda kararlastirilan tarihe göre planlar.

BAŞLICA HİZMETLERİMİZ:

BASKI:Ofset baski teknolojisinde iyi yerlere gelebilmek için makinalari hep yenilemeniz ve gündemi takip etmeniz gerekiyor.Ofset baski konusunda en iyi marka olan Heidelberg matbaanin tamamini kapsiyor.
Tesisimizde;1 adet 2000 model 52x74 çift renkli saatte 13 bin baski kapasitesine sahip makina, Heidelberg Speedmaster.1 adet 2000 model 36x52 çift renkli saatte 8 bin baski kapasitesine sahip numaratör tertibatli makina.2 adet 84 model 46x64 saatte 5 bin baski kapasitesine sahip yatik ofset makinasi.1 adet Heidelberg marka 54x72 ölçülerinde kirim ve kesimlerimiz için tipo makina.
EGESAN FORM:

Bilgisayar Form:Bilgisayar Form makinalarimiz;
Her ebatta saatte 35 bin adet üretim yapmaktadir.
Baskili Bilgisayar Formlari:Antetli Kagit, Maas Bordrosu, Tahsilat-Tediye Makbuzu, Siparis Fisi, Aylik SSK Bildirimi, Zarf, Baskisiz Bilgisayar Formlari 1 nüshadan 7 nüshaya kadar her ebat ISO 9001 belgeli ithal otocopy’de 1. Hamur kagitlarla üretim yapilmaktadir.
Maliye Onayli Bilgisayar Formlari:Fatura, Sevk Irsaliyesi, Irsaliyeli Fatura, Müstahsil Makbuzu, Tasima Irsaliyesi, Ambar Tesellüm Makbuzu, Toplu Tasima Irsaliyesi, Döviz Alim Belgesi, Döviz Satim Belgesi, Serbest Meslek Makbuzu, Parekende Satis Fisi.

-EGESAN BASKI OLARAK BEKO,ARÇELİK FİRTEL,BALKÜPÜ GİBİ BİR ÇOK FİRMAYLADA ÇALIŞMAKTAYIZ.

İletişim

Yetkili Gülhan ÖZSOY
GSM
Telefon 0232 425 63 42
Faks 0232 489 84 06
Email egesangrafik@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.egesanbasim.com.tr
Adres 1372 sokak No:21/A Çankaya
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri