Kösem Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ESKİŞEHİR

Hakkımızda

Kösem Mob. Nak. İnş. Mlz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. panel/modüler mobilyası (Yemek Odası, Yatak Odası, Genç Odası) üreticisi olarak 1987 yılından beri faaliyetlerini sürdürmekte. Markalaşma sürecinde ise esARTI markasını yaratmış ve Eskişehir 'deki showroomları ile markasını yerel olarak tanıtımını yapmış olup, pazarını sağlamlaştırmış bulunmaktadır. 2009 yılı itibari ile ihracat operasyonunu başlatmış olup, ürünlerini Belçika ya ve Avusturya ya ihraç etmektedir.

Kösem Mobilya, Rahim Köse ve Nebil Köse tarafında 1987 yılında Eskişehir de kurulmuş olup, ilk yıllarında atölye düzeyinde yerel alıcılara tekil ürünler (kitaplık, sehpa, tv stantları gibi) yapmakla kendi pazarını oluşturmaya başlamıştır. Kalite ve gününde teslimat ilkeleri kısa sürede kendilerinden söz ettirmişler ve çok hızlı bir şekilde ulusal düzey de alıcılara hizmet vermeye başlamışlardır. 2000'li yılların başlarında büyüme hedefleri koymuş olup gerekli altyapı çalışmalarını o günlerde başlatmış bulunuyorlar ve günümüzde 4.000 m2 kapalı alanda toptan ve perakende satışlarını yapmaktadırlar.

Kösem Mobilya Ürün ve Hizmetleri :

- Tamamıyle paketlenebilir panel mobilya (Yemek Odası, Yatak Odası, Genç Odası, Duvar Üniteleri ve Portmanto)
- Bakımı kolay ve uzun ömürlü E-1 sertifikalı hammadde olarak kullanılmaktadır
- Günün modasına takıp eden tasarımlar
- Geniş renk seçenekleri
- Rekabetçi fiyatlar
- Toptan ve perakende satışlar
- 2 yıl ürün garantisi
- 5 yıl parça garantisi

Siz değerli kullanıcılara güvenli, ekonomik ve konforlu olanı sunmak için yola çıktık, ve evinizde de mutlulukla kullanabileceğiniz esARTI odası kurmak isteriz.

ÜRNLERİMİZ ;

* DUVAR ÜNİTELERİ

* YEMEK ODALARI

* YATAK ODALARI

* PORTMANTO

* GENÇ ODALARI

İletişim

Yetkili Rahim KÖSE
GSM
Telefon 0222 231 53 97
Faks 0222 220 42 97
Email rahimkose@efalti.com.tr
Resmi Web Sitesi www.esarti.com.tr
Adres Asarcıklı cad. N:113
Şehir ESKİŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri