Cezbe Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Cezbe Mobilya 2004 Yılında Esenler İstanbul'da açtığı üretim tesisleri ve showroom ile mobilya sektörüne adım attı. Alanında Türkiye'nin en büyük ve en prestijli firmalarından biri olmayı hedefleyen Cezbe Mobilya o günden bu güne kayda değer gelişmeler kaydetmiştir.

Üretim'den direk halka sunulan mamullerimiz Türkiye'nin dört bir yanına dağılarak insanların beğenisini kazanmıştır. Güvenilir ve mahir işgücüyle mobilya sektöründe büyük bir marka haline dönüşen Cezbe Mobilya 'malını satıp sırtını dönen' zihniyetin her zaman karşısında durmuş, daima ürününün takipçisi olmuş, en ufak bir memnuniyetsizliği dahi göz ardı etmeyerek büyük bir güven ve başarı tesis etmiştir.

Bizim şüphesiz en büyük referansımız müşteri ilişkilerimizdir. İnsanların bize duyduğu güven bizi markalaşmaya götüren en büyük etkendir. Elbette mobilya, bizim uzmanlık alanımız ve uzman kadromuzla tesislerimizde en iyiyi yakalamak için verdiğimiz çabanın adıdır, ancak, özellikle evlerini yeni kuran insanların sadece mobilya ihtiyacını karşılayıp diğer ihtiyaçlarını göz ardı edemezdik. Bize olan güvenlerini ihtiyaç duydukları diğer alanlara da taşıyarak her türlü ev araç gereçlerini ve beyaz eşyalarını da Cezbe Mobilya güvencesiyle edinmek isteyen insanlarımızın da sesine kulak vermek durumundaydık. Bu nedenle sitemizde de göreceğiniz gibi beyaz eşyanın öncü markalarının çoğunu Cezbe Mobilya güvencesiyle sizlere sunulmaktadır.

Bizlere güvenen ve umut bağlayan insanlara alnımızın akıyla hizmet vermeyi rabbimizden diliyoruz.

Sitemizi ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, ayrıca unutulmaması gereken bir şey var ki bizimle paylaşacağınız her türlü fikirlerinize değer veriyoruz? Bu nedenle iletişim bölümünden Cezbe Mobilya?ya düşüncelerinizi göndermeyi ihmal etmeyin diyor hepinizi

Allah'a emanet ediyoruz.

İletişim

Yetkili Rüstem TÜYSÜZ
GSM 0 555 9679391
Telefon 0212 628 49 50
Faks 0212 430 86 18
Email r.tuysuz@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.cezbemobiya.com
Adres TURGUT REİS MAH CENGİZ TOPEL CAD NO 99
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri