Boğaziçi Eğitim İletişim Organizasyon

  • Danışmanlık
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Boğaziçi Eğitim ve Danışmanlık; her biri alanında uzman, uzun yıllar sektörlerinde öncü olan kuruluşların
üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuş yüzün üzerinde eğitmen, danışmanları ve profesyonel organizasyon yapısı ile on yılı aşkın bir süreden bu yana ‘’ İnsana Saygı’yı ‘’ ilke edinmiştir. Bu ilke ışığında; doğru analiz, doğru çözüm, doğru eğitmenle doğru eğitimi gerçekleştirmeyi hedefleyerek marka ismini korumaktadır.
İlk ve temel hedefimiz koşulsuz yüzdeyüz müşteri memnuniyeti ile hizmet verebilmektir. Yılların bizlere kattığı deneyim, tecrübelerimizi katılımcılarımıza en iyi hizmet kalitesi ile sunmak ve piyasa koşullarında bir adım öne geçmelerini başarabilmelerine refakat edebilmektir.
‘’Yaşam Boyu Eğitim’in’’ gerektiği rekabetçi piyasa koşullarında ‘’Bilgi’’ nin kazandığı anlam gün geçtikçe artmaktadır. Farklılaşma ve yenilenme adına bilginin sürekliliğini sağlamamız artık mecburidir. Bu nedenle paylaşılmayan ve uygulanmayan bilginin anlamı olmayacaktır. Ancak bilgi konusundaki en büyük sorun bilginin geçerliliği, gerçek ve doğru bilginin aktarılması sorunudur. Doğru kaynaktan alınan ve doğru bir yöntemle aktarılan bilgi ‘’Uygulanabilir Bilgi’’ anlamı kazanmaktadır. Bilgiye dayalı teknolojilerin uygulandığı günümüzde eğitimli personel ihtiyacı ve mevcut personelin eğitim ihtiyacı giderek artmaktadır. Bu ihtiyaçların doğru bir şekilde belirlenmesi, bilgilerin uygulanabilir ve firmanın ihtiyaçlarıyla bağdaşır durumda olması eğitimin verimliliği açısından zorunludur.

“Sürekli öğrenerek gelişme” ilkesiyle firmaların ve çalışanların ihtiyaç duydukları konularda gereksinim duydukları bilgileri, tam zamanında, istenilen şartlarda, istenilen yerlerde ulaştırmak, orta ve üst düzey yöneticilere çözüm odaklı, uygulamaya yönelik bilgiler aktarmak temel işleyiş yapımızdır.

Boğaziçi Eğitim’ in deneyimli kadrosu, konularında nam salmış öğretim üyelerinden ve uzun yıllar sektörde kazanmış oldukları mesleki bilgi ve deneyimlerle birçok farklı firmaya eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermiş, kendi alanlarında başarılarını ispatlamış uzmanlardan oluşmaktadır.

Eğitim programlarımızı genel katılıma açık, kurum içi ve ihtiyaca yönelik tasarlanmış özel eğitimler şeklinde sunmaktayız. Aylık olarak düzenlenmekte olan ‘Genel Katılıma Açık Eğitimler’ ile her sektörü ilgilendiren güncel, değişen temel bilgileri; her biri konusunun uzmanı olan akademisyen ve zengin piyasa tecrübesi bulunan eğitmen kadrosuyla iş dünyasının bilgisine sunmaktayız. Genel Katılıma Açık Eğitim Takvimimiz; Kişisel Gelişim, Yönetim, Yöneticilik, Ofis Yönetimi, İnsan Kaynakları, Satış-Pazarlama, Halkla İlişkiler, Reklam, Dış Ticaret, Muhasebe, Finans, Lojistik, Satınalma, Üretim ve Kalite kategorilerinde güncel bilgilerle tasarlanmış eğitim programlarını kapsamaktadır.

Boğaziçi Eğitim, şirket ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda talep edilen tüm konularda ‘Şirket İçi Eğitim’ hizmetini de sürdürmektedir. Şirketler yapıları ve sektörleri göz önünde tutulduğunda birbirinden çok farklı kültürel ve ekonomik düzeydedirler. Bu nedenle tasarlanacak eğitimlerin içeriği, anlatım şekli ve verilecek örnekler şirketin özelliklerine göre düzenlenmelidir. Bu şekilde eğitimin faydası artmakta, katılımcıların daha kolay, daha kalıcı, daha uygulanabilir öğrenmesine ve sonuca ulaşmasına yardımcı olmaktadır.

Şirket İçi eğitimlerimizde amaçlanan temel hedef; belirlenen eğitim ihtiyacını gidermek ve bu konuda şirketin karşılaştığı sorunlara birebir çözüm yolları sunmaktır. Belirlenen eğitim ihtiyacı doğrultusunda firmaya özel tasarlanan Şirket İçi Eğitimler talep edilen tarihlerde, firma bünyelerinde uzman eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir.

Boğaziçi Eğitim, kurulduğu 1996 yılından itibaren birçok ilke imza atmış, yeni eğitim programları tasarlamış ve hayata geçirmiştir. Bu misyonuyla da ülkemizin eğitim konusunda öncü firmaları arasında yer almaktadır.

Boğaziçi Eğitim’in sunduğu diğer bir hizmet ise Yönetim Danışmanlığıdır. Şirketlerin sıklıkla karşılaştıkları problemlere profesyonel çözümler üretilmesi, şirketlerin örgütsel yapılarının güçlendirilmesi, şirket hedefleri doğrultusunda mevcut sistemlerin geliştirilmesi öncelikli amaçlar arasındadır. Konusunda uzman, danışmanlarımızın birebir şirket ziyaretleriyle mevcut sorun, ihtiyaç ve beklentilere karşılık saptadıkları yöntemler çerçevesinde şirketlere özel “anahtar teslimi” çözümler geliştirilmekte, uygulama safhası sonrasında sürdürülebilir kılınması için uzunca bir süre takip edilmekte ve kalıcı hale getirilmektedir.


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 422 95 95
Faks 0216 422 93 60
Email info@bogaziciegitim.com.tr
Resmi Web Sitesi www.bogaziciegitim.com.tr
Adres Güzeltepe Cad. Suyolu Çıkmazı No:2 Çengelköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri