Başak Group

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ANKARA

Hakkımızda

BAŞAK GROUP Mutfak - Mobilya olarak ;

1998 yılından buyana mobilya ve dekorasyon sektöründe faaliyet göstermekteyiz.Kuruluşundan itibaren gelişen teknolojiyi izlemiş imalat yöntemlerini ve ürün çeşitlerini sürekli yenilemiştir.

Firmamız tasarımdan uygulamaya kadar olan süreçte, deneyimli kadrosuyla estetiğe ve ergonomik ihtiyaçlara uygun üretim gerçekleştirir. Her aşamada ekonomik çözümler sunar. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların, iç mekan tasarımında aradığı estetik ve kaliteyi son kullanıcı için büyük titizlikle üretir.

BAŞAK GROUP sizin için düşünür, araştırır, enforme eder, konseptlerin ve ihtiyaçların belirlenmesine yardımcı olur. Talep olmaksızın, yaşam alanınızdaki zafiyetleri tespit ve tedarik eder, çözümler sunar. Zengin modül, yüzey ve aksesuar seçeneklerinin yanı sıra, özel tasarımlarla mekanınızı sizinle bütünler. tüm mekanlarda, hayalinizi uzman kadrosuyla tasarım yaparak projeye dönüştürüp uygular. dayanıklı ve kaliteli malzemelerin kullanıldığı tüm ürünler, konfor ve kullanım kolaylığı üzerine kurulmuştur.

Kaliteli hizmet anlayışımız,uygun fiyatlarımız ile sektörün önde gelen isimleri arasında yerimizi aldık.Uzman kadromuz,eğitimli personelimiz ile siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı ilke edindik.Hedefimiz;her zaman sektörde aranan,tercih edilen ve güvenilen bir firma olma özelliğimizi sürdürebilmektir.Yılların kazandırdığı tecrübe ve deneyimi sizlerle paylaşan firmamız,her geçen gün yenilenip,büyümeye devam etmektedir...

* HİZMETLERİMİZ ;

- PVC

- KAPI

- PENCERE

- LAMİNANT PARKE

* EV MOBİLYALARI

- KOLTUK TAKIMI

- YATAK ODASI

- ÇOCUK ODASI

- GENÇ ODASI

* MUTFAK

- HAZIR MUTFAK

ÜRETİM VE SATIŞI YAPMAKTAYIZ ...


İletişim

Yetkili Şerafettin Bey
GSM 0532 698 05 97
Telefon 0312 360 14 04
Faks 0312 361 13 24
Email oðuzozdemir1977@hotmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres SHOWROOM : Sanatoryum Cad. No:51-A Keçiören

FABRİKA : 2. Cad. No:18-A Yenimahalle

TEL :0312 396 78 56

Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri