Tayfa Koltuk

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • BURSA

Hakkımızda


1997 yılında İnegöl ' de üretim faaliyetine başlayan TAYFA MODERN , bugün 3500 m2 kapalı alanda çok sayıda iyi eğitilmiş , çalışkan ve vizyon sahibi kadrosuyla üretim yapmaktadır.TAYFA MODERN üretim ve satış anlayışını "farklılık" ve "katma eğer" oluşturma prensibi üzerine oluşturmak , sürekli büyümeye ve gelişmeye açık firma ünvanını korumuş bir TAYFA MODERN. Başarılı pazarlama stratejisi , kaliteli ürün temini ile artarak devam eden performansıyla koltuk sektöründe hak ettiği yere ulaşma azim ve gayreti içindedir.

Firmamız siz değerli müşterilerimize 2007 tasarımlarını sunar , beraberce güzel işler yapmayı temenni ederiz.

MİSYONUMUZ

Sürekli değişen müşteri ihtiyaçlarına cevap vermek , yeni teknolojileri üretim ve servis ağımıza kazandırmak yurtiçi ve yurtdışı trendleri anlamak , buna uygun çözümler geliştirmek ve bu anlayış içerisinde kusursuz hizmeti sizlerle buluşturmaktır.

VİZYONUMUZ & KALİTE ANLAYIŞIMIZ

Toptan kalite yönetimi ilkesine bağlı olan firmamız üretim , sevkiyat ve pazarlama bölümleri ile kaliteli hizmet sunma gayreti içerisindedir.ISO 9001 - 2000 kalite sertifikasına sahiptir.Kaliteli ve özgün tasarımlar oluşturmak amacı ile arge departmanımız yoğun bir şekilde çalışmaktadır.

ÜRÜNLERİMİZ ;

* KANEPELER

* KOLTUK TAKIMLARI

* KÖŞE TAKIMLAR

İletişim

Yetkili Çetin SÜVARİOĞULLARI
GSM
Telefon 0224 714 16 58 - 0224 714 16 59
Faks 0224 714 16 59
Email tayfa_koltuk@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.tayfakoltuk.com
Adres İnegöl Bursa Karayolu 3.km. Yenice Köprülü Kavşağı Yanı İNEGÖL
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri