Merba Makina

  • Makine
  • MERSİN

Hakkımızda

Merba Makine ailesi olarak bizler, bakliyat, kırmızı mercimek, baharat, bulgur, çeltik değirmen makineleri imalat ve montajı ile uzun yıllardır Türkiye pazarında hizmet vermekteyiz. Mercimek fabrikası, mercimek soyucu ve pnomatik grubu, yer fıstığı kurutma eleği (yer fıstığı tane ve renk ayırıcı tesisi), bakliyat eleme grubu (taş ayırıcı ve hafif tane grubu), taş ayırma grubu, analiz eleği, taşıma bandı, elevatör, bakliyat eleme makinelerimizde faaliyet alanımız arasında yer almaktadır. Bununla beraber teknolojiyle üretim takibini iyi sağlayarak, ihtiyaçlara fazlasıyla cevap vermeye devam etmekteyiz. Bu anlamda teknoloji üretimine ara vermeden her dönem yeni bir ürün ve kaliteyi sunmaya devam ederek AR-GE araştırmaları sonucu bünyemize kazandırdığımız M-B X 200 6 Fanlı Hafif Tane Ayırıcı Makine ile müşterilerimize daha iyi hizmet sunmanın onurunu yaşamaktayız.

Müşteri memnuniyetini, hizmet ve üründe kaliteyi ilke edinen firmamız; imalat sürecinde TSE belgeli malzemeler kullanmaktadır. Müşteri ilişkilerinin ‘‘satışa kadar’’ değil, özellikle ‘‘satıştan sonra’’ başladığını bilen, herhangi bir teknik aksaklık durumunda müşterinin yanında olabilen bir anlayışın temsilcisi olan firmamız bizlere referans olan siz müşterilerimize güvenirliğimizi kanıtlamaktayız.

Hizmet verdiğimiz sektörde servis, işçilik ve malzeme kalitesi olarak "Merba Makina" isminin bir marka gibi aranılan ve anılan bir isim olmasını sağlama misyonuyla hareket etmekteyiz. Konusunda lider, saygın, çalışanı, tedarikçisi ve içinde bulunduğu toplumla birlikte sürekli gelişen, iyi yönetilmiş süreçlerle müşteri odaklı, kaliteli ürün ve hizmet sağlayan bir firma olarak, imalatını yaptığımız ürünlere ihtiyaç duyulduğunda, akla ilk gelen marka olma vizyonuyla çalışmaktayız…


KALİTE POLİTİKAMIZ

Çalışanlarımızın iş güvenliğini ön planda tutup, sektörel gelişmeleri kalite yolculuğumuzda takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçlarını ‘’en düşük maliyet ve malzeme sağlamlığıyla ” birleştirerek tahıl bakliyat işlemlerini gerçekleştirmektir. Amacımız; toplam kalite standartlarını benimseyip firmamızın kalite anlayışını her anlamda standartlaştırmaktır.

Ürünlerimiz
Taş Ayırıcı
Hafif Tane 5 Fanlı
Dikey Kabuk Soyucu
Fan
Mercimek Kirma Değirmeni
Toz Tutucu Siklon
Orta Boy Elek
Analiz Eleği ve Değirmen (Mercimek)
Yer Fıstığı Kurutma Eleği
Bakliyat Eleme Boylama
Yer Fıstığı Tane ve Renk Ayırıcı Tesisi
Analiz Eleği (Mercimek) M-B 100
Analiz Eleği (Hububat)
Analiz Değirmeni (Mercimek) M-B 103
Düz Taşıma Bandı
Seçme Bandı
Taşıma Bandı V
Yükleme Bandı
Çuvallama Elevator ve Kantar
Normal Kovalı Elevatör
Kantarlı Z Elevatör
Vibro Elek
Hava Kanalı
İki Katlı Elek
Mercimek Çöp Sasörü
Sabit Triyor
Hareketli Triyor
Kükürt Kırma Değirmeni
Z Tipi Normal Elevator
Z Tipi Normal Elevator Kantar
6 Fanlı Hafif Tane Ayırıcı
5 Fanlı Hafif Tane Ayırıcı
4 Fanlı Hafif Tane Ayırıcı

İletişim

Yetkili Sedat İLHAN
GSM
Telefon 0324 235 55 27
Faks 0324 234 97 78
Email merba@merbamakina.com
Resmi Web Sitesi www.merbamakina.com
Adres Çilek Mh. 6397 sk. No : 7 A (Tırmıl Sanayi Mevki Civarı)
Şehir MERSİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri