Ezgi Tercüme

  • Tercüme
  • ANKARA

Hakkımızda

Müşterilerimizde en iyi hizmeti verebilmek için en son teknoloji araçları, tam donanımlı bilgisayarlar, internet bağlantıları, çağdaş program ve yazılım desteği ile yaptığımız çalışmaların teknik temelini de güçlü kılan bir büro olmanın avantajı yanında kısa süreli işlerinizden, uzun süreli çeviri projelerinize kadar aynı ciddiyet ve mesleki ilkemiz olan; zamanında güvenilir ve düzenli çalışma prensibimiz ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Yeminli,konusunda uzmanlaşmış deneyimli mütercim-tercüman kadrosu.Tüm dünya dillerinde,hızlı ve kaliteli tercüme hizmetleri sunmaktayız.
Kullanma Kılavuzu, Ticari Yazışma, Genel metinler, Broşür, Akreditif, Sözleşme, Web-Sitesi, Rapor, Fatura, Vekaletname, Katalog..vs..dahil ticari, teknik, hukuki, tıbbi, akademik tüm yazılı tercümelerinizi kaliteli bir şekilde yaparak dil konusundaki tüm taleplerinizi karşılamaktayız.

Müşterilerimize sunduğumuz en önemli avantajlardan biri de online hizmettir. Tercümeleriniz faks veya internet üzerinden e-mail ve MSN Messenger aracılığıyla alınır, kısa ve acil olan metinleriniz (ticari yazışma,.. vs.) anında tercüme edilerek tarafınıza gönderilir.

İş görüşmeleri, yabancı misafir/müşteri karşılama, rehberlik, yurtdışı seyahat, konferans, toplantı ve sözlü tercüme konusundaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için her konuda sözlü tercüman temin etmekteyiz. Talebinize bağlı olarak profesyonel çevirmenler sağlanmakta.


İletişim

Yetkili Uğur SÖNMEZ
GSM 0533 395 54 66
Telefon 0 312 417 40 07
Faks 0 312 417 40 08
Email info@ezgitercume.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ezgitercume.com.tr
Adres Meşrutiyet Cad. Karanfil-2 Sokak
No: 38/1 Kızılay-Çankaya
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri