Meridyen Fuarcılık

  • Fuarcılık Hizmetleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Satış, Basın ve Halkla İlişkiler, Dış ilişkiler, Turizm, Teşvik Uygulama, Proje, Finans, Muhasebe, Bilgi İşlem, Nakliye ve Ulaşım departmanlarından oluşan MERİDYEN, kendi alanlarında uzman kadroya sahiptir.

MERİDYEN Uluslararası Fuarcılık, Romanya, Polonya, Ukrayna, İspanya, Suudi Arabistan, Rusya, Lübnan, Macaristan, Yunanistan, Beyaz Rusya, Ürdün, Sırbistan Karadağ, Güney Afrika, Kazakistan, Litvanya gibi bir çok ülkede fuar düzenlemektedir.

Bugüne kadar 150’nin üzerinde uluslararası ihtisas fuarına grup katılımı ve Milli katılım gerçekleştiren MERİDYEN, kendi sektöründe öncü binlerce ihracatçı firmayı uluslararası arenaya taşımıştır.

MERİDYEN Uluslararası Fuarcılık; Tekstil, Moda, Ev Tekstili, Mobilya, Ayakkabı, Deri konularında ihtisaslaşmıştır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan MERİDYEN, fuar satışından nakliyesine, stand hizmetinden turizme kadar “anahtar teslim” hizmet vermektedir.

Türk ekonomisinin temel dayanağı KOBİ’leri en iyi ve verimli şekilde yurt dışına taşımayı görev bilen MERİDYEN, markalaşma sürecini de birlikte düşünerek pazar özelliği taşıyan yakın komşu ülkeleri öncelikli hedef bölgeler olarak belirlemiştir.

MERİDYEN Uluslararası Fuarcılık’ın misyonu, Türk ekonomisinin temel taşı olarak kabul edilen KOBİ’leri yurt dışı pazarlara açarak ufuklarını genişletmek ve ihracatı artırma çalışmalarına katkıda bulunmaktır.

Uluslararası platformda kazanmış olduğu tecrübeleri, en verimli şekilde müşterilerine sunan MERİDYEN, belli pazarlardaki Türk malı imajının yükseltilmesi konusunda Türk firmalarına her türlü desteği vermeyi amaç edinmiştir.

MERİDYEN Uluslararası Fuarcılık, organize ettiği milli katılım fuarlarının yanı sıra yurtdışında kendi fuarlarını da düzenleyerek, uluslararası arenada bir güç olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Yüksek müşteri memnuniyeti ilkesiyle yola çıkan MERİDYEN, güvenilirliğini imza attığı organizasyonlarla ispatlamıştır.

Sektöründe ilk sıralarda yer alan MERİDYEN, Yurt Dışı Fuar Organizatörleri Derneği üyesidir.

İletişim

Yetkili Oğuz YALÇIN
GSM
Telefon 0 212 210 50 50
Faks 0 212 210 17 33
Email info@meridyenfair.com
Resmi Web Sitesi www.meridyenfair.com
Adres Halil Rıfat Paşa Mah. Abdullah Eraslan Cad. Güler Sk. No:51 Şişli / İSTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri