Başkan Genç Tekstil Sanayi Ltd.şti.

  • Tekstil ve Yan Sanayi
  • BURSA

Hakkımızda

İlk olarak 1972 yılında Bursa'da Eski Yalova yolunda GÜL APRE adıyla kuru apre, terbiye, bitim ve tekstil işlemleri faaliyeti yapmak üzere Sayın Üstün Baskangenç tarafından kurulmuştur.

Daha sonraki faaliyetlerine çözgülü örme Raşel makinalarını da ilave ederek bir süre üretimden sonra 1983 yılında tamamen çözgülü örme raşel örmecilik ve ilave olarak dokumacılık faliyetlerine yönelinmiştir. Bu tarihten itibaren firmanın ismi bir aile şirketi olarak Baskangenç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olmuş ve yerleşim alanı da bugünkü adresi olmuştur. Şirket kuruluş yıllarından itibaren özellikle yurtdışından getirmiş olduğu çeşitli tekstil makinaları ile teknolojinin en son olanaklarından faydalanarak kumaş ve konfeksiyon üretimi yaparak iç pazar ve özellikle dış pazarda (Avrupa ve ABD) konusunda önemli bir pay sahibi olmuştur.

2000 yılı başından itibaren 12000 m2 lik mevcut alanın 8000 m2 sini kapalı alan haline getirerek kısmen entegre düzeyde Çözgülü Örme, Raşel, Yuvarlak örme, düz ve jakarlı dokuma, terbiye-boya, bitim, ev tekstil konfeksiyonu üretimi ile her türlü yüksek vasıflı ve kaliteli Tekstil makinaları ticareti, ithalat ve ihracatı yaparak faaliyetlerini arttırarak sürdürmektedir

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0224 267 01 49
Faks 0224 267 16 55
Email baskangenc@baskangenc.com
Resmi Web Sitesi www.baskangenc.com
Adres Yeni Yalova Yolu 16.Km Ovaakça Çıkışı
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri