Girgin Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Girgin Mobilya 50 seneyi aşkın Türkiye ahşap sanayinin hammadde sektöründeki birikimini son 15 senedir mobilya sektörüne aktarmış ve Girgin Mobilya Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. ünvanıyla orman ürünleri ve mobilya üretim ve satışı olarak iki konuda da hizmet vermiştir.

1955 senesinde baba Coşun Girgin ve ağabeyleri ile kurdukları şirketi bugün iki oğul Yavuz Girgin ve Ö.Yücel Girgin üçüncü kuşağa daha iyi teslim etme çabasını içerisindedir.

1993 senesinde Modesa Mobilyacılar sitesinde ilk mobilya satış mağazasından sonra 1999 senesinde Masko mağazasını hizmete açılmıştır.Klasik tarzda üretilen mobilyalar mağazamızda müşterilerimize ve ihracat yolu ileTürki Cumhuriyetler,arap ülkeleri ve avrupanın seçkin firmalarına satarak ülkemizin mobilya el sanatını gururla temsil etmektedir.

2006 yılında Maxim Sofa markası altında klasik koltuk grubunda büyük bir atılım yaparak önemli mobilya fuarlarında müşterileri ile buluşmuş ve haklı takdirlerini almıştır.

Hep daha iyisini ilke edinerek birçok ürünleri Türk Patent Enstitüsü nden tasarım tescilli özel diazyn edilmiş tasarımları mobilya sektöründe büyük ilgi görmüştür.

İletişim

Yetkili Yücel GİRGİN
GSM
Telefon 0212 675 05 10
Faks 0212 675 05 14
Email info@girginmobilya.com
Resmi Web Sitesi www.girginmobilya.com
Adres Masko Mobilyacılar Sitesi 7A Blok No:10-12 İkitelli
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri