Cassalini Koltuk

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • Bursa

Hakkımızda

Cassalini Koltuk 2006 yılının sonlarına doğru kurulmuştur. Üretim, Satış, AR-GE, Tasarım çalışmalarıyla hizmet sunan şirketimiz tecrübeli çalışanları, tasarımcıları, teknisyenleri ve satış gruplarıyla Türkiye’de faaliyet göstermektedir.

“Yeni tasarım”, “çevre yönlü üretim” ve “tam kalite kontrol” sloganıyla yola çıkan firmamız için kalite büyük önem taşımaktadır. Üretim maliyetlerini göz önüne aldığımız gibi, tedarikçilerle yakından iletişim kurarak etkili yönetim üzerinde de ehemmiyetle durmaktayız. Bütün bunlar bizi uluslar arası pazarda daha rekabetçi yapmaktadır.

Cassalini Koltuk olarak ürünlerimizi en iyi malzemelerle, tüm müşterilerimizin farklı yaşam ve kullanım tarzlarına uygun olarak bu sektördeki tecrübe ve birikimimiz sayesinde kullanışlı, güvenilir ve şık ürünler tasarlayıp üretmekteyiz.

Şu anda işbirliği içerisinde bulunduğumuz 15’ten fazla ülkede alıcılarımız mevcuttur. Bunlardan bazıları YUNANİSTAN, ALMANYA, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, İRAN, SURİYE VE KIBRIS’tır. Her yıl ihracat miktarımız artmaktadır.

Takım çalışmasını ve en iyiyi sunma politikasını bünyesinde bulunduran firmamız, dürüstlük, yenilik ve sürekli gelişme kavramlarını prensip edinmiştir.

Sizi CASSALİNİ'ye bekliyoruz...


İletişim

Yetkili Onur ŞEN
GSM 0555 819 1315
Telefon 0224 714 8670- 0224 714 8674
Faks 0224 714 86 71
Email info@cassalini.com
Resmi Web Sitesi www.cassalini.com
Adres Organize San. Bölg. 1. Cad. No.14 Inegol-BURSA
Şehir Bursa

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri