Buğra Kaynak Makinaları

  • Makine
  • ANKARA

Hakkımızda

Koray Sanayi Ürünleri Paz. Ltd. Şti 1994 yılında Ankara Ostim Sanayi Bölgesi’ nde kurulmuştur. Faaliyetine Metal Kaynak sektörünün ihtiyacı olan MIG / MAG Kaynak Makinaları, REDRESÖRLÜ Kaynak Makinaları, ARK Kaynak Makinaları, Kaynak Elektrotları, MIG / MAG Kaynak Telleri, Aşındırıcı Taşlar pazarlamasıyla başlamıştır.

Koray, 10 yılı aşkın bir süredir metal kaynak konusunda Türk Sanayisine hizmet vermekte olup, bu bilgi birikimi ile 1998 yılında BUGRA markası ile kaynak makinaları ve otomasyon kaynak sistemler üretimine geçmiştir. BUGRA markasıyla MIG / MAG Kaynak Makinaları, REDRESÖRLÜ Kaynak Makinaları, ARK Kaynak Makinaları imalatına geçiş yapmıştır. Türkiye pazarının ihtiyacı olan kaynak makinası grubunun %50 sini karşılayabilecek kapasitededir.

Koray’da pazarlama ve dış ticaret departmanında 4, muhasebe departmanında 2, ARGE departmanında 2, imalat departmanında 20 personel çalışmaktadır. 28 kişilik dinamik kadrosuyla üretim ve üretmiş olduğu ürünleri hedeflenen iç ve dış pazara satışını devam ettirmektedir.

Ülkemizin ağır sanayi şartları gözönüne alınarak tasarlanan ve üretilmekte olan ürünlerimiz TSE ve firmamız ISO 9001:2000 uygunluk belgesine sahip olup, bunun yanı sıra tüketici haklarının korunmasına ilişkin olarak kaynak sektöründe Türkiye’ de ilk defa Sanayi Bakanlığı onaylı garanti belgesine ve servis yetki belgesine sahiptir. Yüksek performansı ve modüler tasarımı ile sektörde yerini almıştır. PLASMA, TIG INVERTER DC, TIG INVERTER AC-DC, MMA INVERTER, MIG SYNERGIC, MIG PULSE grubunda İtalyan CEBORA S.p.A. firmasının ithalatçısı olarak ürün yelpazesini geliştirerek Türk sanayicisine hizmet vermektedir.

Koray, müşteri portföyüne çok önem veren bir firma olarak, müşterilerinin sorunlarını ve taleplerini birebir ilişkilerle çözmeyi ilke edinmiştir.

Koray, üretiminin, satış sonrası hizmetine önem veren, servis taleplerinde kısa sürede teknik hizmeti sunan, ulaşamadığı noktalarda bayi ve servislerini yönlendiren ve sektörde 24 saat teknik hizmet verebilen firma olma özelliğini taşımaktadır.

Koray, bünyesinde “Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Bölümü Öğretim Görevlileri” ile teması sürdüren “Kaynakçı Yetiştirme Kursları” düzenleyen onlara “Katılım Belgesi”, “Kaynakçı Sertifikası” ile teşviklerine devam etmektedir.

İletişim

Yetkili Alp ÇETİNER
GSM
Telefon 0312 385 39 12
Faks 0312 354 54 41
Email bugra@bugra.com.tr
Resmi Web Sitesi www.bugra.com.tr
Adres 11. Sk. No: 39 06370 Ostim/Ankara
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri