Ayak Sağlığı

  • Sağlık Hizmetleri Ve Ürünleri
  • KOCAELİ

Hakkımızda

2006 Yılından bu yana Kocaeli nin ilk ayak sağlığı merkezi olan Dıamond Ayak Sağlığı nın özel eğitimli uzmanı nasır, batık tırnak, kalınlaşmış (gryphotic) tırnak, deforme ve mantar tırnak, siğil, deformasyon, keratinizasyon ,ayak terlemesi ,koku ve çatlak gibi pek çok podolojik problemi, hiç bir cerrahi müdahale ve ilaç kullanılmadan ve kişinin günlük aktivitesini etkilemeden gidermektedir. Ayağın ortopedik problemleri olan düz taban (pes planus), çukur taban(pes cavus), taban düşüklüğü (metatars düşüklüğü ),içe basma ,dışa basma şikayetleri Pedografik cihazla ayağın ortopedik basış bozukluğu tespiti ile rahatlığınız için taban desteklerimiz ortopedik bot ve terlik mevcuttur.Kemik çıkması, çekiç parmak gibi parmak deformasyonlarına da çözüm ulaştırdığımız ürünler mevcuttur.Ayaklarınızda sorun yoksa bile tıbbi pedikür medical medikal bakım ile ayaklarınıza sağlıklı, hijyenik ve en mükemmel hizmeti alabilirsiniz.
TIRNAK BATMASINDA YADA BATIK TIRNAK ACISI ÇEKENLER OSTHOLD SPANGE PERFEKT İLE tırnağa yerleştirilen tel yöntemi sayesinde çekmeden çektirmeden çözüm..Genel ayak bakımı ayak problemleri için geliştirilmiş özel GEHWOL ayak kremleri ve solüsyonları kullanılarak orijinal Gerlach Teknik Ayak Bakım Aletleri ve Makineleri ile yapılır.

Tırnak batması en sık ayak baş parmağında görülen tırnağın yatağından farklı bir yol izleyerek yumuşak doku içinde ilerlemesi ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır.Nadiren diğer ayak parmaklarında ve çok seyrek olarakta el parmaklarında görülebilir.Genellikle hasta kendi doğru teşhis koymuş bir şekilde gelir.Tırnağın bir tarafın olabilidiği gibi aynı parmakta her iki taraftada batma veya birden fazla parmakta olabilir.
TIRNAK BATMASI NEDENLERİ:
İlk akla gelen sebep uygun olmayan ayakkabı giymektir,özellikle burundan sıkan ayakkabı batmaya sebep olabilir.
Ayakkabı uygun olup yüksek topuklu olması halinde ağırlık öne bineceğinden yine batmaya sebep olabilir.
Tırnak batması en sık ayak başparmağında görülen tırnağın yatağından farklı bir yol izleyerek yumuşak doku içinde ilerlemesi ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır.
Batık tırnak birçok nedenlerden oluşur. Bazen tırnak çok büyük olduğu için oluşur. Bazı kişilerin tırnakları kenarlarından kıvrılır ( Genetik veya Artrit'den kaynaklanır ) bu kişiler batık tırnak için adaydırlar. Travma, ayağı çarpmak veya ayağınızın üstüne basılması gibi şeyler tırnağı derinin içine batmasını sağlar. Sık koşmak, yanlış kesim, sıkı çorap, ya da dar sivri burunlu ayakkabılar tırnak batmasına yol açar.
Tırnak batmasında genellikle ilk yakınma batmadan kaynaklanan acı ve giderek tırnağın uzaması sonucu batmanın artışına bağlı ağrıdır. Tırnak etin içine gömülürken çevresinde iltihap gelişebilir. Enfeksiyon gelişmiş batık tırnağa enfeksiyonun durumuna göre ya sistemik antibiyotik vererek, ya da iltihaplı bölgeyi temizleyerek tedavi etmek gerekir.
Tırnak batması sıklıkla "tırnakların yanlış ve kötü" kesilmesiyle, ayağa uygun olmayan ayakkabı giyilmesinden kaynaklanır. Genellikle başparmaklarda görülen bir durumdur. Tırnak yatağının herhangi bir nedenle bozulmasına bağlı anormalliklerde de bazen tırnak batmasıyla karşılaşılabilir.
Diamond Ayak Sağlığı Merkezinde, tırnak batması tedavisi yapılırken tırnak çekilmez!...

Nasır Tedavisi bakımı ,topukta oluşan nasır ve sertleşmeler çatlamalar kalınlaşan deri Diamond Ayak Medical Sağlığı merkezimizde uzman Chiropodist tarafından yapılmaktadır. Nasır tedavisi zor ve meşekkatli bir işlemdir, asla kişi kendisi kesici aletlerle müdahale etmemeli ve nasırla uğraşmamalıdır.Nasır tedavisi ve bakımını Kocaeli' de ilk ve tek uygulayan merkezimiz, sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır.
Nasır tedavisi ve bakımında önemli olan bir hususda ayağı suda bekletmeden kuru sistemle,canlı olan tabakaya zarar vermeden ölü olan kısımları temizlemektir.


HİZMETLERİMİZ ;

* BATIK TIRNAK

* MANTARLI TIRNAK

* NASIR

* SİĞİL

* ORTOPEDİK BASIŞ BOZUKLUĞU TESPİTİ VE TEDAVİSİ

* DÜZ TABAN

* ÇUKUR TABAN

* AYAK SAĞLIĞI YARDIMCI MALZEMELERİ

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0262 321 52 80
Faks 0262 321 52 80
Email
Resmi Web Sitesi
Adres ALEMDAR CADDESİ SOYDAN İŞHANI KAT 5 DAİRE139 İZMİT

Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri