Ertenler Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • TEKİRDAĞ

Hakkımızda

Firmamız; 1975 yılında Nevzat ERTEN tarafından DİLEK MOBİLYA adı ile, kendi imalatı olan mobilya ürünlerinin satışını yaparak faaliyete başlamıştır. Bu faaliyetlerini 90'lı yıllara kadar; Tekirdağ ve tüm Trakya'nın seçkin mağazalarına mobilya imal ederek sürdürmüştür. Bugün dahi ürettiği mobilyalarının kalitesinden söz ettirebilmektedir. 90'lı yılların başında firmamız; kurumsallaşmayı amaç ve hedef edindiğinden ERTENLER MOBİLYA adını almıştır.

Bir aile şirketi olan firmamız bu hedefleri doğrultusunda başlattığı çalışmalar sonucu; mobilyada lider bir marka olan İSTİKBAL ürünlerini Tekirdağ halkının beğenisine sunmuştur. Tekirdağ'ın yerlisi olan ve Tekirdağ halkına en kaliteliyi ve en hesaplıyı sunmayı hedefleyen bizler; İSTİKBAL ürünlerini Tekirdağ halkının beğenisine sunmaktan mutluyuz.

Sadece satışı değil, satış sonrasındaki hizmet devamlılığını da ön plana aldığı için; "SATIŞLA BİTMEYEN DOSTLUK" Ertenler Mobilya'nın sloganı olmuştur. Biz Ertenler Mobilya olarak; siz değerli müşterilerimize kurulduğundan bugüne kadar olduğu gibi, gelecekte de en iyi hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bugün; genç ve dinamik 2. kuşak yönetiminde olan ERTENLER MOBİLYA; otuz yıllık tecrübesi ve 2 mağazası ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

Üstün hizmet kalitesini zengin çeşit ve renklerle harmanlayan ve sizi en uygun ödeme koşulları ile buluşturup evinize ücretsiz teslim bir kez daha " Ertenler Mobilya " farkıyla...

ÜRÜNLERİMİZ ;

* OTURMA GRUPLARI

* PANEL MOBİLYA

* EV TEKSTİLİ

* AKSESUARLAR

* YATAK BAZALAR

* BAHÇE MOBİLYASI

* DECO HALI

İletişim

Yetkili Türker ERTEN
GSM
Telefon 0282 262 37 49 - 0282 264 00 24
Faks 0282 262 37 49
Email ertenler.arpas@bayi.istikbal.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ertenlermobilya.com.tr
Adres Merkez : Ortacami Mah. Çınarlı Çeşme Sok.
(Süleymanpaşa Okulu yanı) TEKİRDAĞ
Tel: +90 282 262 37 49
Faks: +90 282 261 25 78

Şube : Yavuz Mh. Tintinpınar Cd.
(Pazar içi) No: 100
Tel: +90 282 264 00 24

Şehir TEKİRDAĞ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri