Power Elektronik

  • Elektrik Elektronik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

POWER ELEKTRONİK Teknik Hizmet departmanı genç, dinamik, eğitimli kadrosu ile müşteri beklentilerini ve sınırsız müşteri memnuniyetini karşılamak üzere 365 gün / 24 saat talep edilecek her türlü servisi müşterilerine sunmaktadır.
POVVER ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 1999 yılında kuruldu. KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI' nı ana üretim konusu olarak belirledi. Gelişen teknolojiyi yakın takibe alarak, beyin gücüne yatırım yapmanın üzerine bilinçli sektör analizini, disiplinli, tempolu bir çalışmayı ve kesintisiz müşteri memnuniyetini ekledi.

TÜRKİYE' de bir ilki başlatarak IGBT doğrultuculu kesintisiz güç kaynağını üretti. Ve bu alanda TÜRKİYE' de tek, DÜNYA' da da büyük güçlerde üretim yapabilen sayılı birkaç tane firmadan birisi oldu. KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞInın yanı sıra REGÜLATÖR, DOĞRULTUCU, FREKANS ÇEVİRİCİ gibi ürünlerde de KAMU, ASKERİYE, TIP, FİNANS, BİLGİSAYAR, TEKSTİL ve diğer sektörlerde başarılı uygulamalar gerçekleştirdi.

CE, TSE ve ISO 9001:2000 belgesi ile üretilen cihazların çağımızın en son teknolojisini yakalamış olmasından yılda 365 gün günde 24 saat müşterilerimizin enerji problemlerini çözmeyi ve sahip olduğumuz bilgi birikimini müşterilerimiz ile paylaşmayı çalışma ilkesi haline getirmiş olmaktan gururluyuz.

POWER ELEKTRONİK deneyimli ve eğitimli kadrosuyla ile 365 gün / 24 saat müşterilerine hizmet sunmaktadır.
POWER ELEKTRONİK müşteri memnuniyetini kendisine amaç edinmiştir.Bu sebeple müşterilerinin enerji problemlerini çözmek ve sahip olduğu bilgi birikimini müşterileri ile paylaşmak, POWER ELEKTRONİK 'in temel çalışma ilkeleri olmuştur.

Dünya çapında hızla gelişen teknolojinin günlük hayatımıza girmesiyle birlikte enerji; ciddi bir sorun olarak hayatımızda yer almaya başlamıştır. Türkiye enerji sorununu enerji yatırımlarının zamanında ve yeterince yapılmaması sebebi ile gittikçe daha yoğun hissetmektedir. Enerji sorunu, günlük hayatımıza en çok elektrik kesintisi şeklinde kendini hissetirmektedir. Kullandığımız ileri teknoloji ürünü cihazları ise şebekede oluşan parazit, bozulma ve dengesizlikler yüzünden sürekli sorunlar çıkarmaktadır.


İletişim

Yetkili Vedat EMANET
GSM
Telefon 0216 481 66 99
Faks 0216 481 66 09
Email
Resmi Web Sitesi www.powerelektronik.com.tr
Adres Armağan Evler Mah.Samanyolu Cd.İpekçi Sok.No:12 Power Plaza
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri