Oerlikon Kaynak Elektrodları Ve Sanayi A.ş.

  • Makine
  • MANİSA

Hakkımızda

Gerek ülkemizde, gerekse de tüm dünyada, kaynak ustasının en büyük arzusu, sanatını icra ederken kaynak malzemesinin ve makinesinin onu yarı yolda bırakmaması, fabrikaların hedefi ise, üretimlerini kesintisiz yapabilmeleridir. Bu ihtiyaca cevap verebilmek üzere, Kaynakçının Güven Kaynağı'nı çok daha geniş bir yelpazede yeniden tanımladık.


Kaynak arkı ile gezegenimizin merkezindeki doğal enerji kaynağı MAGMAnın benzerliğinden esinlenerek yarattığımız Magmaweld markamızı, uzun yıllara dayanan güçlü ark teknolojilerimizle birleştirerek kaynak dünyasına yeni bir enerji getirdik. Her ne kadar Magmaweld genç bir isim olsa da, arkasındaki tecrübe ve bilgi birikimi 1957 yılına uzanmaktadır. O yıllarda bir İsviçre şirketi olan Oerlikon Schweisstechnik Inc. den alınmış olan lisans ile örtülü elektrod üretimine başlayan Oerlikon Kaynak Elektrodları A.Ş., bugüne kadar da Türkiye'de kaynak endüstrisinin lideri olmağa devam etmiştir.



Magmaweld, Örtülü Elektrod, MIG/MAG, TIG ve Tozaltı kaynak teknolojisine sahip, sağlam ve uzun ömürlü makinelerin yanı sıra otomasyon sistemleri ve tüm kaynak tüketim malzemeleriyle Türkiye ve Dünya'da iddialı, ayrıca Türkiye'de ilk kez; üretimini gerçekleştirdiği Özlü Teller, yüksek mukavemetli Magma Sepet ile, kaynak ustalarının en güvenilir yardımcısı ve üreticilerin sorunsuz gelir kaynağı olmağa devam etmektdedir.

Tüm kaynak tüketim malzemeleri ve makineler, uluslararası ve ulusal standartlara göre üretilip, denetlenmektedirler. Bunun yanı sıra, pazar talepleri doğrultusunda birçok ürün, CE, TÜV, DB, CWB, ABS, BV, RINA, DNV, GL, LR, RMR ve TL gibi uluslararası ve ulusal onay kuruluşları tarafından sertifikalandırılıp peryodik olarak kontrol edilmektedirler.



Kaynak ustası işinin ehlidir ve kaynak sanattır, elektrod ve kaynak makinesinin işlevi kaynakçıya problem çıkartmamaktır. Genç Magmaweld, yenilikçi çözümlerle kaynak ustasına kesintisiz kaynak yapmasında çıraklık ederken, Oerlikon'un yarım asırdan fazla bilgi birikimi ve tecrübesinden faydalanarak, yıl boyu açtığı kaynakçı kurslarıyla ve birçok eğitim kurumuna verdiği maddi ve eğitim desteğiyle, sosyal sorumluluklarını da yerine getirmektedir.



Magmaweld, geçmişten aldığı birikimle, yenilikçi, çevre dostu ve enerji tasarruflu ürünlerle kesintisiz kaynak çözümleri sunan bir markadır. Magmaweld'in temel amacı kaynak ustasına sadece kendi arzuladığı zamanlarda mola verdirmektir. Magmaweld'le her zaman kolay iletişim kurabilir, Magmaweld ürünlerine her yerde kolayca erişebilir, Magmaweld'de her zaman sizi dinlemeye hazır bir yetkili bulabilir, makul maliyetli ve hızlı satış sonrası servis hizmetleri alırsınız.



İletişim

Yetkili Değer ELÖVE
GSM
Telefon 0236 226 26 00
Faks 0236 226 26 49
Email info@oerlikon.com
Resmi Web Sitesi www.oerlikon.com
Adres Manisa Org.San.2 Kısım Böl.45030
Şehir MANİSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri