Euro Smart Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Ankastre, Mutfak, Banyo, Raydolap ve Dekorasyon sektörlerinde faaliyet gösteren Rossi engin bir deneyimin eseridir. Uzun yıllara varan mobilya aksesuarı, ahşap ve türev ürünleri, mobilya kimyasalları deneyimininin yansıması olan Rossi herkes için kaliteli mobilya anlayışıyla yola çıkmıştır.

İnsanların yaşamlarına yenilikler katmak, hayat standartlarını yükseltmek, Rossi için en önde gelen amaçtır.

Mutfak bir evin en önemli yaşam alanıdır. Estetik, fonksiyonellik ve insanları iyi hissettiren yüksek teknolojinin kullanıldığı kendine özgü tasarımlar bizlerin en büyük ilham kaynağıdır. Özgün tasarımlı banyolar, ortama uyumlu özel raydolaplar, kaliteyi üstün tenoloji ile birleştiren ankastre cihazlar hayatı kolaylaştıran aksesuarlar, Rossi dünyasından sizlere ulaşmaktadır. Çevreye duyarlı malzemelerin ve üretim teknolojilerinin kullanıldığı ürünlerimiz küresel sorunlara olan duyarlığımızı yansıtmasının yanında müşterilerimizin hayatlarına da değer katmaktadır.

Rossi markalı ürünler, hem Türkiye'nin seçkin inşaat projelerinde tercih edilmekte, hem de farklı coğrafyalara ihraç edilmektedir. Rossi’de çalışan herkes büyük bir organizasyonun parçasıdır ve her bireyin üstlendiği görevi mükemmel olarak sonuçlandırması son derece önemlidir. Oluşturulan iletişim ağıyla, gerçekleştirilen dönemsel eğitimlerle ekibimiz her noktasında gereken iş kalitesi ve koşulların gerektirdiği gelişim sağlanmaktadır.Uzmanlıkla üretilen ürünlerimiz tasarımıyla, detaylarıyla, malzeme ve ürün kalitesiyle her zaman kişiye özel ve butik bir anlayışın ürünüdür. Estetik, çevreci ve teknolojik çizgisi, mekana ve kişiye özel tasarımlarıyla Rossi, farklı çözümlerle müşteri beklentilerini karşılayabilmek üzere ürün gamını her geçen gün zenginleştirmektedir.

ÜRÜNLERİMİZ ;

* ANKASTRE

* MUTFAK

* RAY DOLAP

* BANYO

İletişim

Yetkili Levent Dursun AKIN
GSM
Telefon 0212 675 18 32 - 0212 675 24 34
Faks 0212 675 18 33
Email info@rossi.com.tr
Resmi Web Sitesi www.rossi.com.tr
Adres Masko 9 B Blok No: 28 İkitelli
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri