Krommetal Makina Sanayi İnş.taah.ltd.şti.

  • Metal ve Yan Sanayi
  • ADANA

Hakkımızda

Misyonumuz; dinamik bir ekip çalışması ile hızlı, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunmaktır.
Hedef alanımız, yalnızca bulunduğumuz şehir veya ülke değil tüm dünyadır.
Global ticaret hayatında entegre üretim tesislerimizin getirdiği olanaklarla depolama sektöründe lider olma hedefimizin gerçekleşmekte olduğunu görüyoruz.

Vizyonumuz; depo tasarımını yaptığı yeni üretim yöntemleri sayesinde, kaliteli ve yenilikçi üretimi ile, birinci sınıf bir dünya şirketi olmayı hedeflemektedir.
21 nci Yüzyıl'ın evrensel ticaret hayatında bir numara olabilmek için, tüm müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler, hizmetler ve pazar stratejileri sunmaya devam etmektedir.
Çalışanlarımıza, ortaklarımıza, müşterilerimize davranışlarımızda; karşılıklı saygı, itibar ve dürüstlük temel ilkelerimizdir.

Değişimi yönetebilmek, ihtiyaçları karşılayabilmek ve beklentilerin ötesinde çözümler sunabilmek ancak müşteriye yakın olmakla mümkün. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren müşterilerimize, sektöre özgü çözümler sunabilmek için farklı sektörlerdeki müşterilerine rekabet avantajı, operasyonel verimlilik, etkin iş modelleri ve katma değer sağlamaktadır.
Müşterilerimizin herbiri bizim için ayrı ayrı değerlidir. Doğru zamanda doğru ürün ile, doğru işi yapmak ve en mükemmeli yapabilmek düşüncesiyle haraket ederiz.

İletişim

Yetkili Engin HAZAR
GSM
Telefon 0322 429 40 80 (pbx)
Faks 0322 429 40 82
Email info@krommetal.com.tr
Resmi Web Sitesi www.krommetal.com.tr
Adres Yeşiloba Mh. Metal Sanayi Sitesi
.
20. Blok No:6 Seyhan / Adana
Şehir ADANA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri