Doğruluk Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • OSMANİYE

Hakkımızda

1970 yılından bu yana gıda sektöründe faaliyet gösteren firmamız, 1998 yılında mobilya-beyaz eşya ticaretine de girerek hizmet alanını genişletmiştir.

DOĞRU ailesi olarak, mobilya sektöründe Türkiye’nin yakından tanıdığı ev modası BELLONA markası ile teknolojinin Türkçesi VESTEL i bulabileceğiniz geniş ürün yelpazesi içinde bir bütün olmasının güzelliğini yaşatarak konsept mağazacılık sistemi ile hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Vizyonumuz, müşterilerimiz için verdiğimiz hizmet ve kaliteyi her zaman yenileyerek ve destekleyerek dinamik bir ekip çalışmasıyla satışta ve satış sonrasında müşteri memnuniyeti maksimum düzeye çıkarmak, sattığımız ürünler ile hayata ve kullanıma estetik ve zarafet kazandırmak, müşterilerimizin yaşam tarzına fark katabilmektir.

Misyonumuz, müşterilerimizin zamanla değişen ihtiyaçlarının farkında olarak yeni ve gelişen teknoloji ile daha iyi konforu müşterilerine kesintisiz sunabilmek ve sektöründe kazandığı güven ve doğruluk anlayışını ilelebet sürdürebilmektir.

HİZMETLERİMİZ ;

* BELLONA

* VESTEL

* WHİRLPOOL

* TEFAL

* SONY ERİCSSON

* SARAY HALI

* PHİLİPS

* SAMSUNG

* NOKIA

* DIGITURK

* CREATIVE

GİBİ SEKTÖRÜN LİDER MARKALARININ BAYİLİĞİNİ YAPMAKTAYIZ...

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0328 814 53 53
Faks
Email dogruluk.ispa@bayi.bellona.com.tr
Resmi Web Sitesi www.dogrulukmobilya.com.tr
Adres Rahime Hatun mah. Kemal Satır cad. N:54
Şehir OSMANİYE

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri