Detay Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Detay mobilya babadan oğla miras ahşap sanatı 1960 yılında babam Adil Usta tarafından kurulan ve çuurcumada yer alan detay mobilya zanaatımızla eski, yeni ağaçları dokularını bozmadan tasarlıyor ve üretiyoruz. Baba mesleğini aldığımız eğitim ve yaratıcılık ile devam ettiriyoruz. Klasikten moderne kadar Century tarzını yaptığımız ünitelerle işlemekteyiz.
Bünyemizde torna, oyma, gomalak cila, lake, tik yağı, taş ve metal aksesuarlı siparişlerde yapılmaktadır. Mobilya imalatı yanı sıra Villa ve çiftlik evi gibi projelerde uygulanmaktadır.
Günümüz trendleri arasında yer alan ham ahşap mobilya tasarımlarını yaklaşık 50 senedir bünyemizde bulundurmaktayız. Projeli imalatlar, özel tasarımlar, siparişler, masif ahşap el işçiliği ile şekillendirilmektedir. Eski ağaçlarda (Meşe, ceviz, kestane, çam) orijinal dokuyu koruyarak yada makine perdahından sonra hatları temizleyerek; masa, sehpa, bank, Parke, lambiri, tavan kaplamaları, kapı, büfe, dolap üniteleri, şömine, dış ve iç mekan üniteleri ve aklınıza gelebilecek sizin tasarladığınız hayalinizdeki ağaç üniteleri özenle imal ediyoruz.
Yerli yabancı her türlü ağaç çeşidini bünyemizde bulundurmaktayız. Teknoloji her geçen gün yenilensede detay mobilya olarak el işçiliğinden ödün vermiyoruz,

ÜRÜNLERİMİZ ;

* MASA

* SEHPA

* BANK

* PARKE

* LAMBRİ

* TAVAN KAPLAMALARI

* KAPI

* BÜFE

* DOLAP ÜNİTELERİ

* ŞÖMİNE

* İÇ VE DIŞ MEKAN ÜNİTELERİ

İletişim

Yetkili Burak KARAMUKOĞLU
GSM
Telefon 0212 243 52 93
Faks
Email burak_karamukoglu@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.cukurcuma.net
Adres Çukurcuma cad. N:47-A CİHANGİR BEYOĞLU
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri