Omega Demir Çelik

  • Demir Çelik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Demir çelik sektörününde aranılan, teknik ürün kalitesi ve profesyonel hizmet konularında başarılı olacak bir kadro ve stok miktarı ile sektöre 2010 yılı itibariyle merhaba demenin gururunu yaşıyoruz. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Metal İş Sanayi Sitesi’ndeki depo ve yönetim merkezimizde 1050 mm’e kadar kendi stoklarımızdan temin ettiğimiz, kalite sertifikalarına ve analiz raporlarına sahip Asil Çelik , MKE ve ÇEMTAŞ ürünlerini, kesim makinalarımızda istediğiniz ölçülere göre hazırlayıp, üretim tesisinize naklediyoruz.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Üretiminize uygun çelik tedarikini sağlayabilmek, firmanızın üretim maliyetleri için önemli olduğu kadar, yapacağınız üretimin kalitesini de ön plana koyacaktır. Metalurji mühendislerimizin size önereceği ve sizin sektörel tecrübelerinizle birlikte tedarik edeceğimiz bütün malzemelerin, analiz raporları ve kalite sertifikalarına her istediğiniz anda ulaşabilirsiniz.

FİYAT POLİTİKAMIZ

Sektörümüzdeki değişken malzeme fiyatlarının, son yıllarda üreticilerimizi ciddi sıkıntılara soktuğunu gözlemlemekteyiz. Depomuzdaki mal, bizden çok müşterimizin malıdır prensibiyle, ani fiyat artışlarını sizlere yansıtmamaya çalışmak, ve uzun süreli bir tedarikçi ilişkisi kurmak için, daima en iyi fiyatla sizlerin karşısına çıkmak bizim için her zaman önceliklidir. Sektörde en önemli önceliğimiz her zaman müşterilerimizdir.

HİZMET POLİTİKAMIZ

Malzeme tedarik sürecinin tamamında; güleryüzlü, müşteri odaklı ve hızlı olmak firmamız için, olmazsa olmazlar arasındadır. Güzel iş birliktelikleri temennilerimizle,

ÜRÜNLERİMİZ ;

* TAKIM ÇELİKLERİ

* İMALAT ÇELİKLERİ

* ISLAH ÇELİKLERİ

* SEMENTASYON ÇELİKLERİ

* TRANSMİSYON MİLLERİ

* ÇELİK PLATİNA

İletişim

Yetkili Ercüment BALKANLI
GSM
Telefon 0212 407 02 51 - 52
Faks 0212 407 02 56
Email info@omegademircelik.com
Resmi Web Sitesi www.omegademircelik.com
Adres İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Metal - İş Sanayi Sitesi 13. Blok
No: 29 İkitelli
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri