Nazilli Mobilya Dekorasyon

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • AYDIN

Hakkımızda

Kendini tamamen entegre bir şirket olmaya programlamış firmamızın amacı, ürün ve hizmet satışında kaliteden taviz vermeden müşteri memnuniyetlerini en üst düzeyde tutmaktır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışanlarıyla hizmetlerine devam eden firmamız, günümüz şartlarına bağlı olarak teknolojik gelişim ve değişiklikleri zamanında izleyerek siz müşterilerimizin beğenisine sunmaktadır.

Kalite eksenini tamamen prosesler ve müşteri ilişkileri üzerine odaklandığından toplam kalitemizi sürekli iyileştirmek temel prensiplerimiz arasındadır. Üretim satış ve uygulamasını yaptığımız mutfak ürün sektöründeki geniş yelpazemiz, sektöründeki kalitesini ispatlamıştır.

Tüketici memnuniyetini kendisine ilk hedef olarak belirleyen NAZİLLİ MOBİLYA gelecekte de aynı süratle mobilya alanındaki gelişimine devam edecek, ürün çeşidine yeni ürünler katacak, tüketici sağlığına ve alım gücüne yönelik sürpriz kampanyalarla halkımızın karşısına çıkacaktır. Türkiye'deki mobilya ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayan NAZİLLİ MOBİLYA tüketicisine en kaliteli ürünü sunmayı ilke edinmiştir. Toplam kalite sistemine sıkı sıkıya bağlı kalarak üretiminde kaliteyi sürekli artıran NAZİLLİ MOBİLYA sektörünün lideri konumundadır.

ÜRÜNLERİMİZ:

*Bar Sandalyeleri

*Masalar

*Yemek Odası Sandalyeleri

*Yemek Odası Takımları

İletişim

Yetkili Mustafa KÖSEOĞLU
GSM
Telefon 0256 327 50 95
Faks 0256 327 54 66
Email mustafa@nazillimobilya.com
Resmi Web Sitesi www.nazillimobilya.com
Adres Nazilli Mobilya Dekorasyon Devlet Karayolu Üzeri No:157 Güzelköy/Nazilli
Şehir AYDIN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri