Birinciler Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ANKARA

Hakkımızda

Birinciler, İnşaat , Dekorasyon , Mobilya

sektörlerinde uzmanlaşmış bir aile grubudur.

K & M

S & Y Balikci GmbH 1988 yılında, Almanya’nın Hessen eyaletine bağlı Hanau şehrinde Hazır Mutfak ve Beyaz Eşya ticaret şirketi olarak kurulmuştur. Halen faaliyetlerini Almanya merkezli olarak 38’in üzerinde farklı noktada Avrupa’nın çeşitli merkezlerinde sürdürmekte olan şirketimiz 2005 senesinden itibaren de Türkiye’de K&M Markası ile yatırımlarına yön vermektedir.

Temel olarak pazarlama, satış ve servis hizmetleri sağlamakta olan işletmemiz, hazır mutfaktan beyaz eşyaya uzanan geniş ticari yelpazesini öncelikle müşteri memnuniyeti ilkesiyle sürdürmektedir. S & Y Balikci GmbH, gelişen organizasyonel yapısı içerisinde yeni yatırımları ve iş ortaklıkları ile Avrupa’da ve Türkiye’de kurduğu bayililik sisteminin de yardımı ile stratejik pazarlama tabanlı Franchising ortaklıklar sunmaktadır. Basta Hanau ve Offenbach am Main şehrinde bulunan merkez lojistik depolarının haricinde şirketimiz Avrupa genelinde birçok bölgede lojistik depolama / aktarma merkezlerine sahiptir.

K&M Mutfak müşterilerine projelendirme, nakliye, montaj ve satis sonrasi hizmetlerle anahtar teslim projeler üretmekle birlikte, gelişen farklı talep ve isteklere, Avrupa’ya yayılmış satış ve hizmet noktaları ile cevap verebilmektedir. Bununla beraber, teknolojik gelişmeler ile paralel olarak,şirket içi eğitim ve yatırımlarına da devam eden firmamız, satış ve destek noktaları ile on-line bağlantı sistemi sayesinde daha efektif bir yapıda hizmet üretmektedir.

Almanya’nın en büyük mutfak ve beyaz eşya üretici şirketleri ile çalışmakta olan S & Y Balikcı GmbH, son yıllarda pazarlama, satış ve özellikle Mağazacılık konusunda göstermiş olduğu istikrarlı büyüme ile faaliyet gösterdiği alanlardaki Avrupalı üretici firmaların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Avrupa’nın en büyük hazır mutfak üreticilerinden olan Nobilia International, Alno, Wellmann, Burger,Rotpunkt gibi üreticiler ile yapmış olduğu özel anlaşmalar ile pazardaki gücünü daha da artırmış olan firmamız, Siemens Electrogeräte GmbH, Indesit-Ariston Company, Franke, Blanco basta olmak üzere konusunda lider bir çok üretici firma ile de yakin işbirliği içerisindedir.

2004 yılı sonu itibariyle yukarıda belirtilen firmaların Türkiye distribütörlüğünü üstlenmiş bulunan S&Y Balikci GmbH özellikle Türkiye’de K&M markası ile birçok şehirde bayilikler vermeye devam etmektedir. Şirketimiz, son yıllarda, Türk tüketicisi tarafından yeni tanınmaya başlayan modüler sistem mutfak mobilyalarında ergonomik ve farklı dizaynlara sahip mutfak modelleri ile Türk insanini çağdaş, konforlu ve ayni zamanda da kullanışlı mutfak ve ankastre ürünler ile buluşturmayı hedeflemektedir.

Konusunda uzman çalışanları ile muti-kültürel bir yapıya kavuşmuş olan S & Y Balıkçı GmbH, yapmış olduğu ticari anlaşmalar ile Türk ürünlerinin Avrupa pazarlarında hak etmiş olduğu yere gelmesi için de maksimum gayretle çalışmaktadır. Halihazırda, Avrupa’da ve Türkiye’de mevcut bayilik ağını genişletmekte olan firmamız S & Y Balikci GmbH, değişik millet ve kültürlerden oluşmuş müşteri portföyü ve yetişmiş is gücü sayesinde geleceğe güvenle bakmaktadır.

ÜRÜNLERİMİZ ;

Nobilia
- Kapak Çeşitleri
- Gövde Renkleri
- Kulp Çeşitleri
- Tezgah Renkleri
Rotpunkt
Wellman
Alno
- Kapak Çeşitleri
Burger

BİRİNCİLER MOBİLYA

Birinciler Banyo Dolapları; yaygın yetkili satış ağı,ihtisaslaşmış nakliye-montaj servisi, imalat ve montaj hatalarına verdiği firma garantisiyle kaliteyi; üretim, satış ve montaj kademlerine yaymayı temel prensip edinmiştir.
Nem ve ısıya karşı dayanaklı, tepeden tırnağa MDFLAM malzeme ile imal edilen banyo dolaplarımız, dört farklı seride sunduğu geniş ürün yelpazesi sayesinde farklı ölçü (60,70,80,95,100,120 cm), model,laminat kapak deseni, aksesuar, akrilik ve mermer tezgah taleplerine cevap verebilmektedir.

Birinciler, standart banyo dolaplarının üretim ve pazarlaması konusundaki profesyonelliğini ve farklı anlayışını, öncelikle Ankara ve ardından tüm Türkiye ’ de “Üretim ve Hizmette Kalite” ifadesi ile bayraklaştırarak her zevk ve banyoya hitap edebilmenin haklı mutluluğunu yaşamaktadır.



Bu mutluluğu beraber yaşamak umuduyla….






İletişim

Yetkili Hayri BİRİNCİ
GSM 0533 476 19 66
Telefon 0312 353 10 58 - 0312 350 19 17
Faks 0312 353 63 33
Email birinciler@birinciler.net
Resmi Web Sitesi www.birincilermobilya.com.tr
Adres BİRİNCİLER MOB.İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ÇAMLITEPE CAD. 112-1 SİTELER ANKARA

TEL: +90 (312) 353 10 58 FAX: +90 (312) 353 63 33

www.birinciler.net birinciler@birinciler.net

ZYN İNŞAAT TAS.MOB.EML.TEKS.GID.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ÇETİN EMEÇ BLV. 1365.SOKAK. NO:1-13 BALGAT ANKARA

TEL: +90 (312) 220 36 13 – 14 FAX: +90 (312) 220 36 15

www.kmturkiye.de ankara@kmturkiye.de

Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri