Benek Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ANKARA

Hakkımızda

Fabrika üretimi yerine ustalık ve el emeği ile imal edilmiş ürünlere önem veren, kaliteli, uzun ömürlü ve her zevke hitap eden mobilyalar üreten Benek Mobilya'nın tüm imalatı kendi bünyesinde yapılmaktadır. İlk iki katında ürünlerini müşterileriyle buluşturan, diğer katlarda ise üretim yapan Benek Mobilya, büyük bir titizlikle ve özveriyle üretimini gerçekleştirmektedir.

Ana hedeflerini güvenilir, sağlam ve uzun ömürlü mal satmak olarak niteleyen Benek Mobilya, zarafet ve estetik açısından da oldukça iddialıdır. Üretimini Kazım ÇİLİNGİR'in oğlu yönetiminde, Benek Mobilya binasında yapılmakta olan ürünlerin, daha sonra müşteri ile buluşması sağlanmaktadır. Üretimin her aşamasını yakından izleyen Benek Mobilya için el emeği göz nuru ürünler satmak, gerek insanların göz zevkine daha çok hitap etmesi, gerek ergonomik yapıya uygun olması ve gerekse müşterilerinin ruhunu okşaması açısından fabrika üretimi ürünlere göre çok daha önemlidir.

Benek Mobilya, Siteler'in kuruluşunda ve bu günlere gelmesinde büyük emekleri bulunan, ilk mobilya imalatçılarından olan Kazım ÇİLİNGİR tarafından kurulmuştur. İskelet konusunda Siteler'in sayılı ustalarından biri olan Kazım ÇİLİNGİR, 1980 yılında üretimden mağzacılığa geçmiştir.

ÜRÜNLERİMİZ ;

* YEMEK ODALARI

* YATAK ODALARI

* OTURMA GRUBU

* KÖŞE KOLTUKLAR

* AKSESUARLAR

* DUVAR ÜNİTELERİ

İletişim

Yetkili
GSM 0532 245 63 34
Telefon 0312 348 89 44
Faks
Email info@benekmobilya.net
Resmi Web Sitesi www.benekmobilya.net
Adres Demirhendek Caddesi No:126-1 Siteler
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri