Azeroğlu Somya Ve Mobilya Mekanizmaları

  • Mobilya Malzemeleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Firmamız 1983 yılından itibaren mobilya sektöründe yurt içi ve yurt dışında seçkin firmalara ve genel piyasaya hareketli yatak, kanepe ve koltuk mekanizmaları üretmektedir.
Kalitemiz iş yaptığımız firmalarcada Onaylanmış ve takdir edilmiştir.
Firmamız genç kalifiye kadrosuyla arge çalısmaları yaparak mobilya sektöründe yenilikler yapmaya ve daha fazla çeşit üretmeye devam etmektedir.

MİSYONUMUZ:Kurulduğu 1983 yılından itibaren, Mobilya Sektörüne Hareketli Mekanizma üretmektedir. Kurumsallaşmış yapısı ile çağdaş teknolojiye egemen, deneyimli, yetişkin insan gücü ile yurt içi ve yurt dışında dünya standartlarına uygun kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak Azeroğlu (HAYMAX) ın vazgeçilmez iş prensibini oluşturmaktadır. Bir projenin başarısındaki en vazgeçilmez unsurun insan faktörü olduğu bilinci ile tecrübelerini işe adamış personelinin çabalarını hizmet ettiği İdare'lerdeki muhataplarının en az aynı değerdeki katkılarıyla birleştirerek yaşam kalitesine değer katmayı ilke edinen firmamız her türlü teknolojik gelişme ve yeniliği üretiminin tüm alanlarına yansıtarak doğayı ve doğaya zarar vermeden şekillendirip insanlığın hizmetine en verimli ve sağlıklı şekilde sunmaktır.

KALİTE POLİTİKASI

Gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmekte olduğumuz her projeye ödün verilmez kalite yaklaşımıyla imza atarken her aşamada ve tüm ayrıntılarda Dünya standartlarını hedefliyoruz. Yurt içi ve yurt dışı genel Mobilya hizmetleri alanında, müşterilerimize beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde, geçerli yasal düzenlemelere ve şartnamelere uygun uluslararası düzeyde kaliteli hizmet sunmaktır. Bu amaç doğrultusunda:
• Değişen ve gelişen müşteri beklentilerini göz önünde bulundururken, ürün kalitesinin rekabet, verimlilik ve karlılık gözetilerek sağlanmasını benimsemek,
• Kaynaklarımızı en etkin ve verimli bir biçimde kullanmak,
• Performansımızı ve rekabet gücümüzü en yüksek düzeye çıkarmak,
• En önemli iç kaynağımız olan çalışanımızın desteğine ve üretkenliğine güvenmek,
• Çalışanımıza eğitim olanakları sunarak, sisteme bilinçli katılımlarını sağlayarak, üretimimizin her kademesinde çağdaş kalite değerlerine ve müşteri memnuniyetine ulaşmayı ve sürekli iyileşmeyi hedeflemek,
• Çalıştığımız yerde ve yaşadığımız ortamlarda etik değerlere ve yasalara bağlılığı gözeten bir kurum olarak çalışmalarımızı sürdürmektir.
Hedeflerimiz:
• Toplam Kalite Yönetimi Sistemi'ni, bütün çalışanlarının katılımıyla uygulamak ve geliştirmek,
• Teknolojik gelişmelere uygun eğitim ve kaynakları sağlayarak rekabet üstünlüğünü arttırmak,
• Çevre Yönetim Sistemi ( ISO 14001 ), İş Sağlığı ve İşçi Güvenliği Yönetim Sistemi'ni ( OHSAS 18001 ) ve Kalite Sistemini ISO 9001 (2000) tüm faaliyetlerinde yaygınlaştırmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ ;

* PUF YATAKLI MEKANİZMA

* AÇ - YAT MEKANİZMA

* ZIPLAMALI YAVRU MEKANİZMA

* SOFT KANEPE MEKANİZMASI

* KATLANIR LATALI SOMYA

* STAR BRANDALI SOMYA

* KASALI SÜR - YAT

* ÇEKYAT MEKANİZMASI

* SEYYAR YATAKLI SOMYA

* SANDIKLI BAZA VE LATALI KARYOLA

İletişim

Yetkili Sabahattin VURAL
GSM
Telefon 0212 620 35 22
Faks 0212 699 05 65
Email azeroglumetal@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.azeroglumetal.com
Adres AHMET ARİF CAD. NO : 9 ESENYURT
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri