Taykon Çelik

  • Demir Çelik
  • İZMİR

Hakkımızda

Kurulduğu günden bu yana sürekli gelişmeyi ve müşteri odaklılığını benimseyen TAYKON ÇELİK, sektörüne sürekli yatırım yapan, markasal sorumluluğun bilincinde bir firmadır. TAYKON ÇELİK uluslararası kalite ve standartların uygulanmasında deneyimli bir kadroya sahiptir. Ülke ekonomisinin gelişimi ve dinamizmine katkıda bulunan birçok önemli projeyi başarı ile tamamlamıştır.

Son teknoloji ile donatılmış TAYKON ÇELİK, kaliteyi ve samimiyeti ilke edinmiş uzman personeli ile İzmir Ulukent Sanayi Bölgesinde 4.500 m2 kapalı 2.500 m2 açık alan olmak üzere toplam 7.000 m2 alanda hizmet vermektedir. ‘‘Her koşulda, kaliteyi ön planda tutma !” fikrini özümsemiş çalışanları ile tüm süreçlerde her türlü çözümü sunabilecek donanıma sahiptir.

Müşteri memnuniyetinin önemini ilke edinerek kurulan TAYKON ÇELİK, takım olmak fikrini benimsemiştir. Birbirine destek veren, kalite sorumluluğunu bilen profesyonel kadrosunu, hizmet içi eğitimleri ile desteklemektedir. TAYKON ÇELİK kurumsal kimliği ile başarıya olan yolculuğunda emin adımlarla ilerlemektedir. Memnuniyetin gerçekleşmesi için kalite, ekonomik üretim, uygun ve çabuk teslim politikasının bilincinde ve müşterilerinin yani sizlerin seçme özgürlüğü ile koordineli çalışmaktadır.

TAYKON ÇELİK taahhüt, inşaat, çelik konstrüksiyon firması olmaktan öte bir sistem kurmuştur. Bu sistem;

• Hatayı ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.
• Her aşamada , işin esas sorumlusunu tayin ederek, talebe göre hizmet vermeyi hedeflemektedir.
• Tüm süreçlerde denetimi sağlayarak kaliteden ödün vermemeyi hedeflemektedir.
• Sözlü iletişim yerine, daha sağlıklı ve kalıcı yöntem olan yazılı dokümanlarla çalışmayı benimsemektedir.

Dinamik üretim, sağlam yapılar, kaliteli işçilik, müşteri memnuniyeti , arz ve talebin kaliteli bir sistem çerçevesinde karşılanması … İşte bu! TAYKON ÇELİK ‘tir.

Taykon Çelik için kalite, hayallerinizi bizlerle paylaştığınız an başlar. Proje çiziminden detayların çözümüne, detayların çözümünden üretime, üretimden montaja, montajdan teslime hayallerinizin gerçekleştiğini gördüğünüz ana kadar geçen tüm aşamaları, çalışanları, tüm teknik donanım ve çevreyi içine alır KALİTE.

Bizim için her şeyden önce müşterilerimizin memnun edilmesidir KALİTE. Bu memnuniyet çerçevesinde yapılan işin itinalı, hızlı üretilmesi, sorunsuz teslimatı ve sağlam yapılar gerçekleştirilmesi bizim için kalite kavramını tanımlar. Müşterilerimize duyduğumuz saygı, gösterdiğimiz ilgi bizi farklı kılan diğer özelliklerdir.

Taykon Çelik, çağdaş üretici profilinde son teknolojisi ile sosyal sorumluluklarının farkında, müşterilerinin beklentilerine her an cevap vermeye hazır ve cevap veren kaliteye gerçek bakarak üretim yapan ve hizmet sunandır.

Taykon Çelik tüm faaliyetlerinde;

* Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı,
* Hizmet içi eğitimleriyle kadrosunu güçlendirmeyi ve teknoloji takipçisi olmayı,
* Uzman eleman kadrosu ve tedarikçilerle iş ortaklığı içinde bulunmayı,
* İşçi sağlığı ve iş güvenliğini ön planda tutmayı,
* Sistemli çalışmayı ve sağlam yapılarla karşılaşmanızı sağlamayı,
* Farklı, güvenilir, gelişime açık ve geleceğe yol alan bir firma olmayı,
Benimser ve amaç edinir.

İletişim

Yetkili Serap TERCİOĞLU
GSM
Telefon 0232 833 37 37
Faks 0232 833 24 24
Email serap@taykon.com.tr
Resmi Web Sitesi www.taykon.com.tr
Adres Ulukent Sanayi Bölgesi 10007 Sokak No:9 35660 Menemen
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri