Aşiyan Mobilya

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ANKARA

Hakkımızda

1977 yılında mobilya aksesuarları üretimi yapmaya başlayan AŞİYAN MOBİLYA; 50 özgün model, 300 çeşit sehpa ve 24 ayrı renk seçeneği ile sehpa üretimine devam etmektedir. 30 yılı aşkın süredir bu sektörde hizmet veren firmamızda orta sehpa, yan sehpa, zigon, çay sehpası, servis sehpası ve plazma tv ünitesi üretilmektedir. Butik ürünleriyle değerli müşterilerinin ihtiyaçlarına yenilikçi ve akılcı çözümler sunmaktadır.

‘’YUVA’’ anlamına gelen "AŞİYAN"; evlerinizde sıcak bir hava yaratan ürünler tasarlamaktadır. Ürün tasarımındaki uzmanlığı ve standartlaşmış üst düzey kalite anlayışıyla Türkiye’de modern ahşap sehpa kategorisinde rakipsiz olma özelliğine sahiptir.

Hammadde temininden başlayıp ürünün müşteriye teslimine kadar, her süreçte kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan AŞİYAN MOBİLYA, yaptığı titiz çalışmalarla insanların güvenini kazanmış ve saygın bir marka haline gelmiştir.

Geleceğe her zaman pozitif bir yaklaşımla bakan firmamız emin adımlarla yoluna devam ederek, istikrarlı büyümesini sürdürecektir.

Kaliteyi hissedeceğiniz tasarımlarımızla tanışmanız ve geleceği bizimle takip etmeniz için sizleri AŞİYAN MOBİLYA’ ya bekliyoruz.

ÜRÜNLERİMİZ ;

* CAMLI KÜP KARE SEHPA TAKIM

* KONFOR ÇAY SEHPASI

* KULPLU ZİGON

* KUTU AYAKLI GAZETELİKLİ KARE SEHPA

* KUTU KADEMELİ KARE SEHPA TAKIM

* KIRLANGIÇ ZİGON

* S - SEHPA

* YATAY SERVİSLİ SEHPA

* SERVİSLİ ZİGON

* DALGALI SEHPA

* PLAZMA TV ÜNİTESİ

İletişim

Yetkili Ali GEDİKOĞLU
GSM
Telefon 0312 350 96 31
Faks 0312 348 54 71
Email info@asiyanmobilya.com.tr
Resmi Web Sitesi www.asiyanmobilya.com.tr
Adres Taşdelen cad. N:144 K:1-2-3 SİTELER
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri