Yapı Teknik Grup

  • Çatı Kaplama Sistemleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1999 yılında kurulan ve cam takviyeli polyester (CTP) ile ilk üretimine başlayan Yapıser A.Ş. bugün 6.500 m2 kapalı 4.500 m2 açık alanda EPS ve PVC üretimini gerçekleştirmektedir.

Günlük 12.000 m/tül CTP üretim kapasitesine sahip olan firmamız, düz ve her türlü formda üretim yapmaktadır. Yapıser CTP levhalar, doğal ışığa gereksinim duyulan tüm çatı ve cephe kaplama işlerinde kullanılmak üzere geliştirilmiştir. İç ve dış etkenlere dayanıklı, tüm iklim koşullarına uygun, kimyasal ortamlardan etkilenmeyen bir üründür. Yapıser UV koruyucu film kaplı levhalar, gofrajlı levhalar, yanmaz levhalar, CTP dere elemanları ve zengin aksesuar çeşitleri ile yapı sektörüne hizmet vermektedir.

CTP üretiminden sonra Yapıser A.Ş., 2004 yılında Yapıpor markasıyla, genleştirilmiş polistiren sert köpük (EPS) ısı yalıtım levhaları üretimine başlamıştır. Yapıpor EPS ısı yalıtım levhası üretim kapasitesi günlük 1200 m3'tür. Özel enjeksiyon makinalarında üretilen Yapıboard ısı yalıtım plakaları üretim kapasitesi ortalama günlük 90 m3 olarak gerçekleşmektedir. Yapıser A.Ş. aynı zamanda günlük 2 ton Yapıpor Kalıp Enjeksiyon ürünleriyle ambalaj sektörüne hizmet vermektedir. Her ürüne göre hazırlanan özel kalıplarla üretim yapılabilmektedir.

Yapıser A.Ş. 2006 yılında poli vinil klorür (PVC) çatı ve cephe kaplama levhaları üretimine başlamıştır. Yapıser PVC levhalar, 3 tip formda üretilmekte olup, yanmaz özelliğiyle iç-dış mekanlarda aydınlatma ve kaplama amacıyla kullanılmaktadır. PVC levha üretim kapasitesi günlük 3500 m/tül'dür.

Sahip olduğu ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistem Sertifikası - TSE belgesi, üretimdeki yüksek kalite ve teknolojisi, zengin ürün çeşitleriyle Yapıser A.Ş., Türkiye'de olduğu kadar başta Türki Cumhuriyetler olmak üzere, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Balkan ve Avrupa ülkelerine üretiminin % 50'sini ihraç etmektedir.

Sürekli gelişen ve teknolojik yenilikleri kullanarak iyileştirmeler yapan firmamız kaliteden asla ödün vermeyen, ortak vizyona sahip uzman ekibiyle maksimum müşteri memnuniyetini gerçekleştirmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0216 591 06 10
Faks 0216 591 05 43
Email deryasavut@yapiteknikgrup.com
Resmi Web Sitesi www.yapiser.com
Adres İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi Ya Gelişme Alanı YB. 21-23 Parsel
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri