Ece Galvaniz

  • Demir Çelik
  • ANKARA

Hakkımızda

ECE GALVANİZ A.Ş. 12 Kasım 2004 tarihinde kurulmuş ve Ocak 2006'da üretime başlamıştır. Sıcak daldırma galvaniz ve çelik konstrüksiyon imalatı konularında faaliyet göstermektedir. Tesis yerleşkesi 35.000 m2 açık ve kapalı sahadan ibaret olup, kapalı üretim bölümleri 3 hol halinde 5.042 m2'dir. Üretim bölümlerinin haricinde idari bina ve açık stok sahaları yeralmaktadır.
Uzun yıllar demir çelik ticaretiyle iştigal eden ortaklarımız, Avrupa Birliği entegrasyon şartlarını ve bu süreçte ülke yatırımlarında ve sanayisinde yaşanacak olumlu gelişmeleri iyi analiz ederek ECEGalvaniz fabrikasını kurmuşlardır.

Ülkemizde halen demir çelik kullanımı içindeki galvaniz kaplı ürün kullanımının AB ortalamalarına göre çok düşük seviyede olması, boya yerine galvaniz kaplama yönteminin ve demir çelik kullanımının hızla artması hususları gözönüne alındığında, ihtiyaçların karşılanması, kaynakların korunması açılarından
ECE Galvaniz ve Demir Çelik fabrikasının ülkemiz için önemli ve isabetli bir yatırım olduğu anlaşılmaktadır.

Kalite Politikamız

ECE GALVANİZ Kaliteye, yalnızca ürettiği mal ve hizmette değil, liderlik kalitesi, yönetim ve sistem kalitesi, insan ve donanım kalitesi gibi ürünün ortaya çıkmasında etkili olan tüm faktörlerde ulaşmayı benimsemiştir. Bu amaçla tüm çalışanlarının katkısıyla, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak proses, ürün ve hizmet kalitesini geliştirmekte, alınan tüm sonuçlarda sürekli iyileştirmeyi temin ederek, markasını hem Türkiye’de hem de dış pazarlarda tanınır ve güvenilir hale getirmektedir.

Vizyon @ Misyon

Misyonumuz , “Yaşanan yoğun rekabet ortamında müşterinin istek ve beklentilerini karşılayan ve aşan kaliteyi oluşturmak, müşteri memnuniyetini sağlamak ve müşteri bağlılığını yaratmak amacı ile iyi hizmet ve kaliteli mühendislik hizmetleri vermektir”.


Bu hedeflerle beraber Vizyonumuz, “EceGalvaniz A.Ş. nin, çelik direk tasarım ve danışmanlık faaliyetleri kapsamında dünyada en çok aranan ve tercih edilen bir mühendislik firması olmasıdır”.
Farklılıklar yaratan kalıcı üstünlükleriyle rekabetçi ve sürdürülebilir büyüme potansiyeli oluşturarak ECEGALVANİZ A.Ş.`ni sektörünün öncü kuruluşlarından biri haline gelmek en büyük hedefleridir.

FAALİYET ALANLARI ;

* BARİYER SİSTEMLERİ

* GALVANİZ DİREKLER

* GALVANİZLEME

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 815 51 34
Faks 0312 815 52 36
Email info@ecegalvaniz.com
Resmi Web Sitesi www.ecegalvaniz.com
Adres Istanbul Yolu 28.km Sarayköy - Kazan
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri