Saflon Metal

  • Endüstriyel Mutfak Malz.
  • KAHRAMANMARAŞ

Hakkımızda

2002 yılında K.MARAŞ’ta Saf Group bünyesinde Saflon Metal San. Ve Tic. A.Ş. Unvanıyla üretim faaliyetine başlayan şirketimiz, 1.500 m2 kapalı 22.000 m2 açık alan üzerine kurulmuştur. Yanmaz, yapışmaz mutfak eşyaları alanında faaliyet gösteren tesisin kapasitesi 150.000 adet/ay dır.
Üretimimiz özel alaşımlı alüminyumun (Forget Alüminyum) sıvama presi şeklinde olup, tava grubu, tencere grubu, sospenler, sütlük ve set gruplarını içermektedir.

Saflon Metal San Ve Tic A.Ş.’de Üretimde kullanılan teknoloji, ekipman, ham madde ve yardımcı malzemeler özenle belirlenmekte, teflon ürünler laboratuar ortamında korozyon testi, yapışmazlık (non stick) performansı testi, aşınma direnci testi ve çizilme direnci testlerinden geçerek müşteriye sunulmaktadır. Böylece imalatçı ve ihracatçı firma olarak ürettiği yüksek kaliteli ürünlerle dünya markaları ile rekabet gücünü de arttırmaktadır.
Tecrübe ve deneyimlerini kalite ve yönetim anlayışı ile birleştiren Saflon Metal San. Ve Tic. A.Ş. ihracat potansiyelini sürekli arttırarak müşteri beklentilerinin üzerinde ürün ve hizmetler sunmaya devam etmektedir…

Türkiye’nin önde gelen mutfak eşyaları üreticilerinden SAFLON METAL A.Ş. kalitede sürekliliğin önemini kavramış ve bu nedenle DIN EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi standartlarına göre çalışmayı seçmiştir.

SAFLON METAL olarak Kalite politikamız; Sektörde en iyi olmak adına maksimum müşteri memnuniyetini hedefleyerek kalitemizi en üst seviyede tutmaktır.

ÜRÜNLERİMİZ ;

* Tencere
* Basık tencere
* Tavalar
* Sütlük
* Kaçerola
* Tepsiler
* 7 Parça Set
* 9 Parça Set
* 10 Parça Set

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0344 623 10 20 - 0344 623 10 25
Faks 0344 623 10 27
Email info@saflon.com.tr
Resmi Web Sitesi www.saflon.com
Adres Adana Yolu Uzeri 15 . Km
Şehir KAHRAMANMARAŞ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri