İstanbul Yapı Market İnşaat Ltd.şti.

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Vizyonumuz

Tüm yapılarda malzeme ve uygulama açısından yüksek kalite, uzun ömür, tam güvenlik, çağdaş konfor, estetik görünüm, uygun fiyatlarla dünya standartlarında çözüm üreten, garantili uygulama gerçekleştiren tek adres olmayı sürdürmek.

İstanbul Yapı Market İnşaat ve Taah. Ltd. Şti. bu felsefe ile ithal ettiği lider markaların ileri teknoloji ürünlerini eğitimli-sertifikalı ekipleriyle Türkiye nin dört bir yanında yüzü gülen yapılar, mutlu müşteriler için çalışır.

İstanbul Yapı Market İnş. ve Taah. Ltd. Şti., Wesfort'un Türkiye ve çevre ülkelerdeki Sup-App sistemini uygulayan tek yetkili çözüm ortağıdır.
İstanbul Yapı Market vizyonu, "tüm yapıların malzeme ve uygulama açısından yüksek kalite, uzun Ömür, tam güvenlik, çağdaş konfor, estetik görünüm ve uygun fiyatlarla dünya standartlarında yapılabilir" olarak ifade edilmiştir.

Misyonumuz

Türkiye'de ve dünyada franchise sistemiyle yaygınlaşarak ürün temin edebildiği her yerde dünya kalitesindeki ürünlerini sattırmak, dünya standartlarında kusursuz uygulama yaptırmak, Türkiye'de yapı malzemesi ve uygulamasında ilk akla gelen isim olmak.

Tüm İstanbul Yapı Market mensupları bu ilkeler çerçevesinde yaptıkları işin kalitesine, farkına ve yararına inanır, İşine saygı duyar ve bekler, "doğru ürün, doğru adres, doğru uygulama" sloganını benimser ve her yerde ilk tercih olmayı amaçlarlar.


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 (212) 664 06 36
Faks 0 (212) 664 67 57
Email zeytinburnu@istanbulyapimarket.com
Resmi Web Sitesi www.istanbulyapimarket.com.tr
Adres Demirciler Sitesi 3.Cad.No:28
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri