Hes Kablo

  • Elektrik Elektronik
  • KAYSERİ

Hakkımızda

Ülkemizin önde gelen kablo firmalarından birisi olan HES KABLO kablo ve tel sektöründe sağladığı başarı ve üstün performans sonucunda, bugün dünyaca tanınan uluslararası bir firma haline gelmiştir.
1974 Yılında enerji kabloları üretmek üzere kurulan firma, çok hızlı bir gelişme kaydederek geçen zaman içerisinde bakır haberleşme kablosu, fiber optik kablo, Data ve LAN kablosu, enerji kablosu, yüksek gerilim enerji kablosu, alüminyum iletken, elektrolitik bakır tel, emaye bobin teli ve PVC granül üretimini de kendi bünyesinde gerçekleştirerek kablo ve tel sektörünün tamamına hitap eden çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olmuştur.
“Güven Veren Teknoloji” sloganı ile hareket eden firma, 35 yılı aşan tecrübesi ve sunmuş olduğu yüksek kaliteli ürünler ile HES markasını uluslararası saygın bir marka haline getirmiştir.

Üretim; 150,000 m²’si kapalı olmak üzere toplam 410,000 m² alana sahip entegre tesislerde, ISO 9001 standartlarına göre ve ISO 14001 ve OHSAS 18001 gerekleri göz önünde bulundurularak, konusunda bilgi ve deneyim sahibi yaklaşık 900 kişilik uzman bir ekip tarafından, en son teknolojik gelişmelere uygun makine ve yöntemler kullanılarak gerçekleştirilir. Ulusal ve uluslararası gözetim firmalarının periyodik olarak yapmış olduğu denetimler sonucu verilen ISO, TSE, VDE, GOST, ETL ve KEMA gibi kalite belgeleri firmaya ve ürünlerine gösterilen güvenin bir ifadesidir. Uluslararası ve yerli standartlara göre üretilen ürünlerin yanı sıra, özel müşteri şartnameleri ve isteklerine göre de üretim yapılabilmektedir. Ürünler, üretimin her aşamasında ve özellikle de son kontroller sırasında modern test cihazları kullanılarak test edilir ve yüksek kaliteli ürünün müşteriye ulaştırılması sağlanmış olur.

İstanbul Sanayi Odası'nın her yıl belirlemiş olduğu ilk 500 firma sıralamasında Hes Kablo, 2008 yılı verileri göz önüne alındığında 63. sırada yer almıştır. Yurtiçi pazarın yanısıra üretimin büyük bir kısmı dünyanın hemen her bölgesinde 120 ülkeye gururla ihraç edilmektedir.

VİZYONUMUZ

Teknolojik gelişmeleri izleyerek ürün kalitesini sürekli yükseltmek. Bir dünya markası olarak sektördeki lider firmalar arasında yer almak. İhracat ağırlıklı üretimimizle Türkiye'ye döviz girdisi sağlamak ve
yaptığımız yatırımlarla yeni istihdam alanları oluşturarak ülke ekonomisine destek olmak.

MİSYONUMUZ

Müşterilerimize güvenilir ve kaliteli ürünler sunmak, ileri teknolojilerin kullanıldığı araştırma ve geliştirme faaliyetlerimizle yeni ürünler geliştirmek.

HES KABLO ÇEVRE POLİTİKASI

Bize emanet edilen çevreyi, doğal dengesini bozmadan, gelecek kuşaklara yaşayabilecekleri bir şekilde bırakmak en önemli görevimizdir.

HES KABLO çalışanları olarak, doğal yaşamı koruyacak uygun teknolojileri takip ederek, çevre yönetim prensiplerini benimseyip uygulayarak, çevrenin korunmasi için tüm imkanlarımızı kullanacağız.

Devamlı gelişme sürecinde kanuni şartların takibi ve uygulanması, doğal kaynakların korunması, hammadde ve enerjinin ürün kalitesini etkilemeden daha tasarruflu kullanılması, imkanlar ölçüsünde geri dönüşüm ve yeniden değerlendirme, çalışanlarımızın çevre konusunda eğitilmesi ve bilinçlendirilmesizi firmamızın ana Çevre Politikasıdır.

Uluslararası kurallar çerçevesinde, kaliteli yaşam standartlarına uyumlu ortamlar getireceğimizi, insan sağliği ve güvenliği için gerekli şartları imkanlarımız dahilinde yerine getireceğimizi, aldığımız emaneti gelecek nesillere daha iyi şartlarda teslim etme gayretiyle, tüm çalışanlar, tedarikçiler ve müşterilerimizle birlikte çevreyi ve kaliteyi koruyup geliştireceğimizi tüm kamuoyuna beyan ve taahhüt ederiz.

Hes Kablo, uluslararası piyasalarda sektöre hakim olmak ve Türkiye'yi dünya da kalitenin merkezi haline getirmek için, kalite anlayışını aldığı belgelerle desteklemek istemektedir.

HES KABLO KALİTE POLiTiKASI

Ürün ve hizmet kalitemizle müşterilerimizin, Verimlilik ve rekabet gücümüzle hissedarlarımızın, Çalışma ortamı ve koşulları ile çalışanlarımızın, Çevreye duyarlılığı ve sosyal sorumluluk bilinci ile toplumun, İhtiyaç ve beklentilerini karşılamak için sürekli gelişme göstererek, Dünyanın lider markası olmaktır.

HES KABLO İSG POLİTİKASI

Çalışanlarımızın sağlık ve güvenliklerini tehlikeye atacak riskleri en aza indirerek iş kazalarını önlemektir.

ÜRÜN KATEGORİLERİ ;

Haberleşme Kabloları
Bakır Telefon Kabloları
Fiber Optik Kablolar
Lan&Data Kabloları
Enerji Kabloları
Tesisat Kabloları
Alçak Gerilim Kabloları
Orta Gerilim Kabloları
Gemi kabloları
Havai Hat Güç Kabloları
Yüksek Gerilim Kabloları
Halojensiz Tesisat Kabloları
Maden Ocakları Kabloları
PVC Granül
Emaye Bobin Teli
Bakır Çubuk
Alüminyum Filmaşin ve İletkenler

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0352 207 45 00
Faks 0352 442 25 50
Email hes@hes.com.tr
Resmi Web Sitesi www.hes.com.tr
Adres GENEL MÜDÜRLÜK : Erciyes Mahallesi, Hes Caddesi, No:22, 38210 Hacılar , Kayseri

İSTANBUL BÖLGE MÜD. : Bankalar Cad. Ekas Han, No:29-29 - A, 34420 Karakoy, İstanbul,

ANKARA BÖLGE MÜD. : Bestepeler Mahallesi Nergis Sokak No 7-26 VIATOWER 13. Kat 06520 Söğütözü, Ankara

Şehir KAYSERİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri