Esman Elektronik San.ve Tic.a.ş.

  • Elektrik Elektronik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Esman şahıs şirketi olarak 1951 yılında kurulmuş olup uzun yıllar otomotiv, nakliye, turizm ve restoran işletmeciliği konularında çalışmıştır.

1979 yılında yurt dışına açılmış, Türkiye'nin muhtelif şehirlerinde imal edilen, özellikle Bursa'daki üreticilerin yaptığı FORD, MASSEY FERGUSON, FIAT, STAYER JOHNDEERE marka traktörlerin yedek parçalarını ve koltuklarını Avrupa'ya ihraç ederek Türkiye'den Avrupa'ya Türk malı traktör parçaları ihraç eden ilk Türk şirketi olmuştur.
Daha sonra yurt dışından temsilcilikler alarak Türkiye Elektronik ve Soğutma sanayine temsilci ve distribütör olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Teknolojik yönden fevkalade hızlı büyüyen, yeniliklere aç ve açık olan ülkemizde Esman uluslararası ilişkileri sayesinde ihtiyaç duyulan konu, ürün ve teknolojileri Türkiye'ye getirmiştir.

Esman; elektronik, soğutma, makine, inşaat malzemeleri, kanal temizliği, endüstriyel temizlik, çevre temizlik ve dış satım konularında çalışan sekiz şirketin bulunduğu bir şirketler topluluğudur.

Esman şirketleri; yabancı ürünleri ithal edip sadece satarak değil, bu ürünlerin Türkiye şartlarına en uygun, en kaliteli ve en ekonomik olanını seçerek, satış öncesi hizmetlerini ve eğitimini vererek, satış sonrası bakımını da üstlenerek ülke ekonomisine ve teknolojisine katkı sağlamaktadırlar.

Mehmet ŞEN
Yönetim Kurulu Başkanı

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 (216) 516 02 20
Faks 0 (216) 462 47 79
Email info@esmanelektronik.com
Resmi Web Sitesi www.esmanelektronik.com
Adres Bahçelievler Mah., Zübeyde Hanım Cad., Akfa Plaza, No:26, Kat:1, 34688, Çengelköy, Üsküdar
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri