Bestaş Medikal Ltd.şti.

  • Sağlık Hizmetleri Ve Ürünleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

En kaliteli ürün, hizmet ve satış sonrası hizmetler için uzun yıllar Dedike MRI ve Kemik Dansitometre cihazları üzerine uzmanlaşmış bir ekibi sizler için bir araya getirdik. Birim yöneticilerimiz kendi alanlarında uzman kişiler olup aynı zamanda genel şirket hissedarlarını oluşturmaktadır.

Sizlere en kısa zamanda ulaşabilmek için mobil hareket etme kabiliyetindeki satış ve hizmet ekibimiz 24 saat içerisinde tüm Türkiye'ye hizmet verebilmektedir.



VizyonumuzTanımlanmış iş süreçlerinde sürdürülebilir başarı ve mükemmelliği kendine amaç edinmiş bir kuruluş olmak.

2009 yılından itibaren Türkiye’nin tüm coğrafyasına etik, nitelikli ve kaliteli hizmet anlayışını müşterilerine ulaştırmak.

Tıbbi Görüntüleme Cihazları sektöründe değişim ve gelişimin öncüsü olmak.



MisyonumuzBestaş Medikal olarak iç pazarda kendi kulvarımızda insan sağlığını korumayı ve tedavi etmeyi sağlayan uluslararası standartlarda görüntüleme sistemleri sağlamak.

Sektörde elde ettiğimiz tecrübeyle sürekli ve dengeli büyüme göstermek.

Sağlık sektöründe etik değerlere,topluma ve çevreye saygı göstermek.

Müşterilerimizin memnuniyeti, çalışanlarımızın mutluluğu, yetkinlikleri ve kişisel gelişimlerini ön planda tutan ve bu amaçla tüm çalışanlarımıza sistemli eğitim programları uygulamak.



DeğerlerimizFaaliyetlerimizi çalışanlarımıza, müşterilerimize ve tedarikçilerimize dürüst, şeffaf, doğru ve yasaların benimsediği değerler doğrultusunda planlamak ve uygulamak.

Müşterilerimizin mutluluğunu ön planda tutmak ve bizimle uzun vadeli iş birliği içinde olmalarına özen göstermek.

Çalışan mutluluğuna öncelik vererek, ayrım gözetmeksizin adaletli bir yaklaşım göstermek. Çalışanlarımız ve bayilerimizin gelişimi için sitemli ve sürekli eğitim planları yapmak ve uygulamak.


İletişim

Yetkili
GSM
Telefon (0212) 210 10 05
Faks (0212) 210 10 17
Email info@www.bestasmedikal.com.tr
Resmi Web Sitesi www.bestasmedikal.com.tr
Adres Perpa Ticaret Merkezi B-Blok Kat:5 No:297 Şişli / İstanbul
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri