Köprü Metal

  • Metal ve Yan Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

1963 yılında demir ve çelik ile başlayan ticari hayatımız azim ve istikrarla devam ederek bugüne kadar gelmiştir.

Şirketimizin birinci ve değişmez kuralı olan insana hizmet, tüm ticari faaliyetlerimizin önünde gelmektedir. İşte bunun içindir ki müşteri memnuniyeti temel prensibimizdir. En iyi kaliteyi en iyi şekilde tüketiciye sunmayı bir insanlık görevi biliyoruz.

Her türlü yeniliğe ve gelişmeye açık olan şirketimiz 1989 yılında 21. YY. malzemesi olan alüminyum satışını portföyüne katmıştır. Satışını yaptığımız alüminyum malzemeler, (levha, rulo, trapez, şerit, disk) Türkiye'nin en büyük özel sektör üreticisi olan ASSAN Alüminyum A.Ş ürünleridir.

Direkt üreticiden temin ettiğimiz mamüle bir değer katarak müşterimize sunmak düşüncemizden hareketle dijital olarak hassas ayar yapılabilen giyotin makas ve abkant presi hizmete alarak kesim bakım işlerini de sıfır hatalı işlemek suretiyle hizmet halkamıza bir yenisini daha eklemiş olduk.

Biz Köprü Metal San. ve tic. ltd. şti olarak hedeflerimiz doğrultusunda müşteri memnuniyetimizi devam ettirmek ve yeniliklere uyum sağlayarak hizmetlerimizi daha da geliştirmek için belirlediğimiz çizgimizde faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Alüminyum
Alüminyumun maliyeti ile birlikte diğer özellikleri dikkate alındığında, kullanıldığı sektörler ve kullanım gerekçeleri yukarıdaki tabloda genel anlamı ile verilmiştir. Alüminyum kullanımının en yaygın olduğu sektörlerden biri olan ulaşım sektöründe en temel yarar düşük özgül ağırlığından dolayı hafifliği ile birlikte görünüm, korozyon dayanımı ve makanik dayanım özellikleridir. İnşaat sektöründe ise korozyon dayanımı ve görünüm ile birlikte düşük özgül ağırlık ve kısmen mekanik dayanım özellikleri önem taşır. Ambalaj sektöründe ise antitoksik oluşu ile birlikte görünüm ve korozyon dayanımı kısmende ısıl ve elektriksel iletkenliği tercih nedenlerindendir.



Galvaniz (Çinko Kaplama )
Difüzyon yöntemine göre yapılan kaplamalar, bir demir-çinko alaşımı karakterindedir ve çinko miktarı dıştan malzeme içine doğru azalır. Bu kaplama, ana malzemeye çok iyi yapışır. Yüzeyin pürüzlü olması nedeniyle, boya için çok iyi yapışma ortamı sağlar. Bu yöntem daha çok, küçük parçalar için ve çok parça sayılarında kullanılır.

İletişim

Yetkili Mert ASLAN
GSM
Telefon 0216 499 33 37 - 499 33 38
Faks 0216 499 33 39
Email kopru@koprumetal.com.tr
Resmi Web Sitesi www.koprumetal.com
Adres Esenşehir Mah. Natoyolu Cad. Bahar Sok. No:72 Ümraniye
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri