Işık Çelik

  • Demir Çelik
  • KARABÜK

Hakkımızda

1965 Yılında Işık Ticaret olarak Demir-Çelik alanında faaliyetlerine başlayan firmamız, 1984 yılından günümüze Işık Çelik Sanayi A.Ş ünvanıyla sektöründe sürekli ve dengeli büyümeyle yoluna devam etmektedir.

Demir Çelik sektörünün en önemli merkezlerinden Karabük ilinde 5500 m2 kapalı alanda, uluslararası kalite standartlarına uygun kare, lama, yuvarlak ve köşebent üretimini gerçekleştirmekte, mamullerimizi Işık Çelik etiketiyle küresel pazara sunmaktayız.

Yıllık 87.000 ton olan üretim kapasitemizi çağa uygun modernizasyon çalışmalarını yoğunlaştırarak, büyük yatırımlarımızla artırmakta, rekabetçi yaklaşımımızla optimum verimi müşterilerimizle paylaşmaktayız.

Işık Çelik A.Ş ham maddeden lojistik hizmetler sürecine kadar, daha iyi hizmet götürebilmek ve sürekli değişen dünya dinamiklerine en doğru şekilde uyum sağlamak adına, Kibar Dış Ticaret A.Ş ile stratejik ortaklık yaparak uzun dönemli bir ilişkinin temelini de atmıştır.

Demir-Çelik sektöründeki çalışmalarımız,mutlak müşteri memnuniyeti ve artan bir ivmeyle devam edecektir.

Misyonumuz

Sektörde en ileri teknolojiyi takip ederek bilgi ve tecrübeye dayalı kalite üretim anlayışımızla kalıcı ilişkiler kurmanın yanı sıra, müşterilerimizin, tedarikçilerimizin, çalışanlarımızın, paydaşlarımızın ve ülkemiz için sürekli fayda yaratmaktır.

Vizyonumuz

Yüksek nitelikli ve küresel standartlarda oluşturduğu kurumsal yapısı ile iç ve dış pazarlarda önde gelen kuruluşların arasında yer almaktır.


Ürün listesi

* Kare
* Lama
* Yuvarlak
* Nervürlü
* Köşebent
* IPE
* NPU
* NPI

İletişim

Yetkili Pehlivan BAYLAN
GSM
Telefon 0370 424 20 77
Faks 0370 413 11 29
Email info@isikcelik.net
Resmi Web Sitesi www.isikcelik.net
Adres FABRİKA - MERKEZ

Adres: Bayır Mah. Gökalp Cad. 130 A 78100 KARABÜK

İSTANBUL OFİS

Adres: Rıhtım Cad. Kasım Ağa sk. Demir Han Kat:4 Kadıköy İSTANBUL

Şehir KARABÜK

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri