Alican Çocuk Yuvası

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • ANKARA

Hakkımızda

Alican Yuva olarak 1998 yılından bu yana 0-6 Okul Öncesi ve 7-12 yaş etüt hizmeti vermekteyiz.0-6 yaş grubu çocukların gelişimi sırasında iyi alışkanlıklar kazanmasına imkan vermek,çevresiyle ve arkadaşlarıyla olumlu ilişkiler kurmasını sağlamak,kendine güven duymasını sağlamak amacıyla en iyi şekilde eğitim vermekteyiz.


1. Çocukların duygusal, sosyal, psiko-motor, bilişsel, öz bakım ve dil gelişimlerini desteklemek ve onları temel eğitime hazırlamak.
2. Çoklu zeka ve tam öğrenme yaklaşımını temel alarak çocukların yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamaktayız.Bunun için çocukların yeteneklerini ortaya çıkarmak ve desteklemek için branş derslerimiz verilmektedir.Bunlar;müzik,bale,jimlastik,dans,seramik,satranc ve dramadır.
Aynı zamanda ingilizce dersimizde vardır.
sosyal etkinliklerimizolarak sinema,tiyatro,gezide düzenlenmektedir.
3. Çocuğun sevgi, şefkat, ilgi ve ihtiyaçlarını gidermesine, sorumluluk duygusunun gelişmesine yardımcı olmak.
4. Bu yaş dilimindeki çocukların ilgi ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek uygun ortam ve materyal bulundurmak ve oluşturmak.
5. Çocuğun problemleri ile yakından ilgilenerek ailesiyle kurum ve aile etkileşimi kurarak ruh sağlığına önem vermek, sevgi dolu bir ortamda güven içinde büyümesine yardımcı olmak.

6. 0-2 yaş grubu çocuklarının tüm gelişim alanlarını desteklemek için yeterli sayıda, çeşitte ve uygunlukta uyarıcı materyal sağlamak (sesli, renkli, ışıklı farklı boyutta oyuncaklar, mobiller...)
7. 0-6 yaş grubu çocukların boy ve kilo takibinin yanı sıra diğer gelişim alanlarını da gözlemek ve değerlendirmek.
8. Çocuğun gelişimi sırasında iyi alışkanlıklar kazanmasına imkan sağlamak.
9. Çevresiyle ve arkadaşlarıyla olumlu ilişkiler kurmasını sağlamak.
10. İyi, doğru ve güzel hareketlerinde serbest olmaya, duygularını, düşündüklerini çeşitli yollarla ve doğru bir şekilde ifade edebilmesine yardımcı olmak.
11. Kendine güven duymasını sağlamak, kendine karşı olumlu bir tavır geliştirmek, güçlü bir kişilik sahibi olmasına yardımcı olmak
12. Özellikle 0-2 yaş grubu çocukların önce güvenlik olmak üzere uygun bakım (temizlik, beslenme...) koşulları altında gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla hizmet vermekteyiz.
Ayrıca çocuklarımız haftada bir doktor kontrolünden geçmektedir.Ayda bir bogaz kültür taraması yapılmaktadır.

İletişim

Yetkili Kurucu Psikolog Nurhayat KESKİN
GSM
Telefon 0312 481 87 93/0312 483 34 14
Faks 0312 482 60 43
Email nurhayatdogan@yahoo.com
Resmi Web Sitesi www.alicanyuva.com
Adres Öveçler 4.cad.No:99
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri